5 практически упражнения за обаяние от французойките

0
289
обаяние

Всеки от нас знае, че французойките са сред дамите в света, за които романтиката и нежността са вродени. Именно затова и днес ви представяме 5 практически упражнения за обаяние, които те използват и с които ще можете да впечатлите всеки, когото поискате. Оказва се, че чарът може да се постигне и в съвсем обикновени действия, които правим всеки ден, често несъзнателно. Безспорно французойките са най-чаровните жени на света. Как го постигат? Ето пет съвета от тях, за да бъдете наистина неустоима, предават от actualno.com.

1. Французойките знаят, че четенето е много секси
Преди изобщо да се захванете с идеята да завладеете мъжкото сърце, първо трябва да завладеете своето собствено. Има много начини да откриете (или да преоткриете) вашата собствена искра. Французойките го правят, като развиват интелектуалния си живот.

2. Танцувайте навсякъде – в кухнята, в офиса, с вашия съпруг, с вашите приятели
Започнете с танци у дома. Вслушайте се в тялото си и се запитайте какво се опитва да ви каже.

3. Пътуването помага да видите собствения си свят с нови очи и с ново разбиране
Всъщност това е една от най-важните френски тайни за намиране на любов и романтика, както и на обновено чувство за щастие.

4. Никога не се страхувайте от ярките цветове
Доверявайте се на тялото и на емоциите си, когато става въпрос за цвят, защото по този начин вашите предци, вашата баба, прабаба и прапрабаба ви говорят през времето и пространството, и историята.

5. Тръгнете към любовта по обиколния път
Той е по-забавен и по-изненадващ, и много по-секси. Не трябва да приемаме нищо за даденост. Ние просто обичаме и живеем, и създаваме историята си. Мечтата ни е да я направим велика.

Вижте още:5 съвета за любовта от французойките5 бюти трика, с които французойките поддържат безупречната си визияФранцузите са една от нациите, които още от средновековието са сред пионерите в редица неща в света.…Aug 12 2019vsyakajena.com