Майка, изглеждаща по-млада от 19-годишната си щерка, разкри тайната си

0
274
майка по-млада

Днес ще ви представим историята на една майка, която изглежда по-млада от 19-годишната си щерка. Тя разкри какво точно прави, за да поддържа младоликия си перфектен външен вид. Днес ще ви разкажем за една 43-годишна американка, която изглежда невероятно млада, красива и секси. Много често хората бъркат, че тя и дъщеря й са сестри, пишат от jenata.blitz.bg. На пръв поглед наистина е трудно да бъде разбрано коя коя е. Името й е Джоселин Диас и работи като учителка в Калифорния. Именно там и живее.

Джоселин добива популярност, след като качва снимка с щерка си, а никой просто не може да повярва, че двете имат повече от 20 години разлика. В момента Джоселин има близо 60 хил. последователя в социалната мрежа и всички се възхищават на външния й вид. „Често ни бъркат, а ние имаме 24 години разлика“, признава тя и добавя: „Двете прекарваме много време заедно, но не си падаме по клубовете и партитата. Обичае да си седим у дома, да пием чай и да гледаме филми“, признава красавицата. Джоселин смята, че няма специална универсална тайна за красота.

Тя все пак се старае да води здравословен начин на живот и е много внимателна особено с грижата за кожата си: „Колкото и уморена да съм, винаги полагам грижи за кожата си. Не забравяйте, че трябва да миете лицето си поне два пъти на ден, за да поддържате кожата си чиста. Освен това аз използвам и Retin-A“, признава тя.

Джоселин казва, че опитва да научи дъщеря си да се грижи за кожата си. Тя се занимава с това от 16-годишна възраст и вярва, че именно на това се дължи красотата й – на гладката й и сияйна кожа, върху която просто не се появяват бръчки. „Здравата кожа ме прави уверена дори в онези дни, в които не съм толкова привлекателна“, казва тя.

Джоселин признава, че не излиза навън без да си сложи слънцезащитен крем. Има шанс от прекалената му употреба да й излязат възрастови петна, но според нея това е малка такса, която ще плати за здравата си кожа. Джоселин има още една тайна, която й помага да е млада и красива. Тя се опитва да не се тревожи за нищо. Според нея постоянния стрес се отразява на външния вид.

„Опитвам се да мисля позитивно и не се притеснявам за това, което ми се случва. То вече е минало. Живея си живота и съм доволна от това, което имам. С увереност мога да се нарека щастлив човек“, казва тя.

Вижте още:Любовните уроци, на които всяка майка трябва да научи дъщеря сиМлада майка разкри как да спрем детската истерия за секундиДетската истерия може да бъде не само плашеща за родителите, но и много изнервяща. Истината е, че по…Feb 25 2020vsyakajena.com