Цял живот сме яли краставицата грешно (Видео)

0
637
краставицата

Днес ще си поговорим за това как по принцип сме свикнали да ядем краставицата. Оказва се, че цял живот сме яли краставицата грешно. Днес ви представяме едно видео, което нагледно ни показва един страхотен трик, който премахва всяка горчилка от зеленчука и го прави още по-вкусен.

Едва ли някои може да си представи, че след толкова години, може да е консумирал краставицата по грешен начин, предават от jenata.blitz.bg. Е явно почти всеки на тази земя всъщност не е наясно как се яде този зеленчук.

В социалната мрежа TikTok се появи много любопитно видео на потребителка с прякор basicallyperfect, която разкрива какъв е правилния начин да консумираме краставицата, за да тя бъде наистина свежа. Това тя научила от сестрата на съпруга си, а оказва се, че много хора вече са послушали въпросната потребителка и сами споделят колко е правилна техниката й. Момичето разкрива как всъщност зеленчукът трябва първо да се „издои“. Не буквално, разбира се. Много потребители обаче споделят, че нейният съвет е променил живота им.

Благодарение на това подготвяне на краставицата за консумация тя става по-свежа и не горчи по никакъв начин. Авторката на видеото отбелязва, че знае много кулинарни трикове, но никога досега не е чувала за този. За да „издоите“ краставицата трябва да отрежете малка част от нея. След това започвате да втривате отрязаната част в останалата, докато отстрани не се получи бяла течност.

Момичето твърди, че благодарение на тази техника краставицата става много по-вкусна, а в коментарите под видеото много от потребителите се съгласяват с нея. Някои обаче споделиха, че знаят този трик от много време и не виждат нищо ново. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!

@basicallyperkfectmilking a cucumber?##healthheroes ##kitchenhacks ##cucumber ##fyp

♬ original sound – basicallyperkfect

Вижте още:Какви промени в здравето настъпват, ако ядем краставици всекидневноКраставиците са зеленчук, който е особено интересен, защото от една страна не е нищо особено, но в с…Aug 22 2019vsyakajena.comОтгледайте си сочни и витаминозни еко краставици, не е трудноОбичате ли краставици? Изключително полезни са както за фигурата, така и за общото ни здравословно с…Jun 6 2018vsyakajena.com