Тези момичета покориха Инстаграм с красотата си (Снимки)

0
468
момичета красота

Днес ще ви представим няколко момичета, които покориха социалната платформа Инстаграм с красотата си. Въпреки крехката си възраст, светът бързо ги обяви за световни звезди и милиони хора ги подкрепят и им се възхищават. Всяка майка смята, че на света няма по-красива рожба от нейната. Но има и деца, по чиято красота въздишат не само родителите, но и целият свят. Ангелските им личица греят от кориците на лъскавите списания, а модните агенции се избиват да им предлагат договори.

Популярността им се дължи не само на красотата, с която природата ги е надарила, но и на упорития труд на родителите им (най-често на майките). Амбициозните дами не спират да качват снимки на чедата си в социалните мрежи, привличайки им безброй последователи и дори успяват да припечелят добри пари. Днес от jenata.blitz.bg показват как изглеждат децата, които благодарение на външния си вид и очарователна магия станаха известни в целия свят.

Това е Анна Павага. Първите си стъпки като модел прави на 3 годинки.

Днес малката рускиня е на 10 и е определяна като едно от най-известните деца в света. Лицето на Анна често краси кориците на модните списания, а под снимките й в социалната мрежа не спират да валят лайкове. Малката красавица може да се похвали с повече от половин милион последователи в Инстаграм. С профила й в социалната мрежа се занимава майка й.

Тя споделя, че Анна се готви за влизане в академия, за да стане балерина. Заради многото си ангажименти, момиченцето не ходи на училище, а се обучава вкъщи. Кариерата си на фотомодел започва по щастлива случайност. Когато навършва 2 години, семейството й решава да си направи професионална фотосесия. Със съгласието на родителите й, фотографът публикува снимката на малката в социалните мрежи. И съвсем скоро офертите от рекламни агенции започват да валят като дъжд.

През 2017 г. още едно момиченце от Русия бе обявено за най-красивото в света. От две години 8-годишната Анастасия Князева се снима в реклами.

Момиченцето има необикновени сини очи и кукленски външен вид, който кара маркетолозите да я засипват с предложения за сътрудничество. Повече от 1 милион души следят Инстаграм акаунта на Настя, който се поддържа от майката й. Малката Анастасия учи в обикновено училище, посещава танцово студио, изучава пеене, кулинарни умения и английски език. Между другото, освен с похвали, семейството на Анастасия се сблъсква и с много негативни коментари. Интернет потребителите често обвиняват майка й, че използва прекалено много грим, за да направи дъщеря си по-красива и открито печели от уникалната външност на детето си.

10-годишните сестри Лия Роуз и Ава Мария също са много известни с външния си вид. Наричат ги най-красивите близначки моделки в света.

Майката на момичетата разказва, че ярките им черти се проявили още в ранна детска възраст. Още тогава тя получава предложение да подпише първия им рекламен договор. Но се възползва от подобна оферта, едва когато момичетата навършват 7 години. Световната слава ги връхлита буквално за година. Профилът им в Инстаграм има над 1,7 млн. последователи, а буквално всеки втори техен пост е рекламен.

Джейр от Нигерия не е толкова известна, като другите момичета модели, но вече успя да си спечели титлата „едно от най-красивите момиченца в света“.

Тя се сдобива със световна слава, след като фотографката Мофе Бамаива качи нейни снимки в Инстаграм. „О, да, тя е човек! Но тя е и… ангел“, написа авторката на кадрите. Макар и неопитна в позирането пред камерата, Джейр по нищо не издава, че се страхува от обектива и сякаш е родена за него. След като се превръща в звезда, заедно с майка си и сестра си си прави свой профил в социалната мрежа, където има над 160 000 последователи.

Вижте още:Любовните уроци, на които всяка майка трябва да научи дъщеря сиМайка, изглеждаща по-млада от 19-годишната си щерка, разкри тайната сиДнес ще ви представим историята на една майка, която изглежда по-млада от 19-годишната си щерка. Тя …Mar 17 2020vsyakajena.com