Тази страна изглежда като извадена от приказка

0
526
тази страна

В света има много красиви места, които ни напомнят някое вълшебно кралство от приказките. Обикновено обаче става въпрос за природни красоти в някоя държава. Днес обаче ще ви представим тази страна, която цялостно изглежда като приказка, а на практика функционира съвсем нормално.

Ще ви представим една много богата и приказна страна, в която няма валута и език. Дори няма летище, предават от pochivka.blitz.bg. Пейзажите на тази страна сякаш са създадени от елфи, а местните жители са богати като гноми. Тази страна е толкова малка, че можете да я обиколите за един ден. И общата дължина на пътищата е само 250 километра. Основният град има само пет улици. Тази страна е с много ниски данъци и няма външен дълг.

По отношение на жизнения стандарт населението на държавата заема второ място в света. И най-важното е, че няма престъпност и огради. Полицаите са по-малко сто души.В тази страна хората са пет пъти по-богати, отколкото в САЩ, Германия или Австрия.

Това е княжеството Лихтенщайн, което граничи с Австрия и Швейцария. Невъобразими и живописни места, планини с неземна красота. Чудесни села и пасящи крави и кози край пътя. Всеки жител работи в чужда компания и работи за свое удоволствие, без да се напряга. Бизнесът се развива бързо поради данъчните облекчения. Регистрирани са над 74 000 международни компании на територията на княжеството.

Високо развит ски туризъм през зимата и летни екскурзии в Алпите. Много модерни ски съоръжения от цял свят привличат туристите да посетят тази страна джудже. Основният отрасъл на икономиката е производството.Преработка на метали, прецизно инженерство, оптика и производство на вакуумно оборудване. Но най-печелившият отрасъл в Лихтенщайн със сигурност е туризмът.

Вижте още:5 абсурдни забрани от цял свят, които е добре да знаемТози магичен енергиен триъгълник привлича туристи от целия свят. А е в сърцето на БългарияНа не повече час път от Пловдив може да откриете няколко сгушени, малки и невероятно красиви родопск…Oct 1 2018vsyakajena.com