Тази жена носи една и съща рокля 20 години, а причината е поразителна (Снимка)

0
252
рокля

Всеки от нас има някоя дреха в гардероба си, която нарича „любима“ и колкото и време да минава, не желае да се раздели с нея. Днес обаче ще ви разкажем една история за дама, която носи една и съща рокля 20 години, но това не се дължи само на факта, че дрехата й харесва и й отива. Причината за това решение е много любопитна.

Всички сме наясно, че жените обичат дрехите! Факт! За добро или лошо, но много представителки на нежния пол имат куп дрехи в гардероба си без значение дали ги носят или не. Но дори и при шопинг маниачките има куп опасности, за които те трябва да внимават, пишат от jenata.blitz.bg.

Но сега ви представяме супер странната история на британката Клеър Рийс. Случилото се с нея с невероятно, тъй като това е много неприсъщо за повечето жени. „Вече 20 години нося една и съща рокля“, призна Клеър, която е и моделиерка. Причината за това е повече от смайваща. Моделиерката сподели, че си е закупила дрехата през далечната 1997 година в магазина „Хаус ъв Фрейзър“, където работела като продавачка.

„Тогава бях на 17 години. Обзаведох се с дългата рокля с презрамки с разноцветни щампи срещу 36 британски лири, като се възползвах от намалението, предлагано на служителките в магазин“, спомня си Клеър. Тя обличала роклята по най-различни поводи, като например при пътуването с приятелки до испанския курорт Ибиса през 2001 година. Тя била с нея и при екскурзията си в Италия след година и по време на медения си месец през 2014 година.

„Винаги съм си падала по тази рокля, защото ми стои много добре и е доста оригинална. Въпреки, че е идеалният вариант за лятото, мога да я облека и през зимата с пуловер!“, радва се моделиерката. Самата Клеър пък призна, че отдавна е престанала да си купува нови дрехи. „Предпочитам тези от втора употреба. Този мой избор помага на екологията на планетата и на портфейла ми“, казва с усмивка Клеър.

Вижте още:Споделена история: Жената, която не трябваше да пускаш да си отидеПоздравления, ти изгуби едно момиче, което искаше да бъде твое! Но как може да си позволиш да изгуби…Oct 6 2018vsyakajena.comЛична история: Когато една жена обръща страницатаСлучвало ли ви се да бъдете в ситуация с мъж, в която да давате всичко от себе си, да правите компро…May 23 2019vsyakajena.com