Семейната история зад тази снимка покори света

0
323
семейната история

Днес ще ви представим една снимка. Семейната история, която се крие зад нея може да развълнува всеки човек. Любопитна, красива, като от приказка, но не съвсем, историята покорява сърцата на всички, които се запознаят с нея. Ето и какво точно се е случило на това симпатично семейство.

Казват, че най-важното нещо в живот на човек е да се сдобие с наследници, пишат от jenata.blitz.bg. Именно към това се стремели и красивата Бреана Локууд и съпругът й Аарон, които са от Чикаго. Двамата сключили брак през 2016 година. От тогава започнали и опитите на 29-жена да забременее и дари половинката си с наследник.

След като видели, че нещата няма да се получат по естествения начин те са насочили към клиника по репродуктивна медицина. Семейството харчи 73 хиляди долара за ин витро оплождане и Локууд успешно забременя два пъти, но и два пъти загуби деца, включително близнаци.

Поради това тя развива синдром на Ашерман – рядко заболяване, когато в матката се образува белег, който пък пречи на жената да роди друго дете. Именно когато нещата изглеждали безнадеждни майката на Бреана й предложила нещо, което шокирало и втрещило младата жена. 51-годишната Джули Ловинг, която отдавна мечтаела да стане баба, предложи на дъщеря си да стане сурогатна майка на детето си. Отначало Бреана не прие сериозно тази оферта, но по-късно тя и съпругът й се съгласи.

В САЩ възрастовата граница за това една жена да стане сурогатна майка да е до 35 години. Отличното здравословно състояние на Джули обаче направи възможно изключение – американката била здрава, редовно ходила на профилактични прегледи, а и участвала в маратони и триатлони. През март 2020 г. Лавинг успешно забременя със собственото си внуче. Дъщеря й и зет й очакват раждането на бебе през ноември. В следващите няколко седмици те ще знаят пола на бебето им, което расте в утробата на баба си.

Вижте още:Историята на това семейство вдъхновява: Модерно е да се върнеш на селоПусти улици, рушащи се къщи и стари хора. Така сме свикнали да виждаме българските села. А така ли е…Jul 30 2018vsyakajena.comИсторията на това многодетно семейство разплака мнозинаДнес ще ви представим една меко казано интересна и любопитна история. Става дума за многодетно семей…Apr 18 2020vsyakajena.com