Няма да повярвате защо тази булка избяга от сватбата си

0
160
булка

Днес ще ви разкажем една история, която е като извадена от филмов сценарий. Обикновено сме свикнали да виждаме булки бегълки само по филмите, но тази булка избяга от собствената си сватба наистина. Причината за това пък е още по-невероятна.

Сватбата е един от най-очакваните и важни дни в живота на всяка жена. В този ден никой не иска да бъде нещастен, пишат от jenata.blitz.bg. За съжаление, понякога Съдбата ни поднася неприятни изненади и се случва церемонията да бъде отменена в последния момент заради предателство, извършено от един от партньорите.

Точно това се е случило с героинята на днешната ни история. Разтърсващият й разказ се превърна в истински вирус в социалната мрежа. Наранената жена споделя с всички унижението, което е преживяла минути преди да прекрачи прага на ритуалната зала, след като непозната й е разкрила грозната истина, че бъдещият й мъж я мами с други жени. Тя мислела, че е намерила мъж, който ще бъде с нея завинаги и съвместният им живот ще е прекрасен. Но се оказало, че в живота му има повече от една жена.

„Както повечето момичета, и аз мечтаех за прекрасна сватба. Исках всичко да е като по филмите – красива бяла рокля, гости, забавление. Бих била най-щастливата жена на света, знаейки, че този мъж ще бъде с мен завинаги. Никога не съм мислил, че любимият ми може да ме предаде. За съжаление, той направи това и съсипа всичките ми мечти. В деня на сватбата ни, преди да пристъпя прага на ритуалната зала, видях жена, която стоеше на вратата. Тя изглежда притеснена. Приближи се до мен и ме помоли да я изслушам.

Отначало се смутих, защото не я познавах. Освен това бързах да се омъжа!“, пише предадената младоженка. „Но тя, без да чака отговор, бързо извади телефона си и каза: „Трябва да ви покажа нещо, това ще промени живота ви. Въпреки че ще боли, мисля, че трябва да го разберете сега“. Чувствах се много неловко. Нямах представа какво смята да ми каже. Тя ми подаде мобилния си телефон и видях снимка на някакво момиче с бъдещия ми съпруг. Изглеждаха много близки. Беше очевидно, че ми е изневерявал, но не исках да повярвам в това, затова казах, че това просто са стари снимки.

И в този момент сълзите започнаха да се стичат по бузите ми. Знаех какво се случва и защо тази жена беше толкова тъжна. Исках да си тръгна, но тя ме хвана за ръката и ми каза: „Това не са стари снимки. Случи се снощи. Бъдещият ви съпруг си има няколко жени. Аз съм една от тях. Никоя от нас не знаеше за съществуването на другата. Срещнах се с дамата от снимката. След това разбрахме за вашата сватба и решихме да разкрием цялата истина за мъжа ви. Не искахме той да съсипе живота ви.

Момичето от снимката не дойде, защото не искаше да я обвинявате. Всъщност, нито тя е виновна, нито аз. Той ни лъжеше и трите, а не е изключено да има и други измамени. Заслужавате по-добър мъж. Ние вече прекратихме отношенията си с него“, каза ми непознатата. Чух думите й и не можех да спра да плача. Целият ми свят рухна, а доказателствата бяха пред очите ми. Трябваше да взема много важно решение. И познайте какво беше то? Обърнах се с гръб към залата и хукнах към вкъщи.

Сватбата не се състоя. Телефонът ми пламна от позвънявания и съобщения, но аз не отговарях. Щом ме мамеше преди сватбата, щеше да го прави до края на живота ни! Не зная как след всичко това отново ще мога да вярвам на хората“, завършва предадената жена.

Вижте още:Невероятна история: Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота йНе всяка жена може да бъде сурогатна майка. Това е изживяване, за което жената трябва да бъде не сам…Feb 14 2020vsyakajena.comНевероятната история на сините хора от Кентъки (Снимка)Сините хора от Кентъки са членовете на едно семейство, което става известно, след като Интернет разб…Jan 22 2020vsyakajena.com

loading...