Не купувайте тези сувенири от чужбина – опасни са

0
305
сувенири

Всеки от нас обича когато пътува в чужбина, да си вземе някакви сувенири, които да даде на приятели и познати, а и за собствения си дом. Оказва се обаче, че има някои предмети, които е добре да избягваме, защото могат да ни донесат лош късмет и дори болести.

Всеки път, връщайки се от пътуване, ние носим куп сувенири със себе си, може да бъде от обикновени магнити до колоритни вещиот далечното минало, пишат от pochivka.blitz.bg. Астролозите и езотериците са сигурни, че не всичко, донесено от почивката, може да повлияе положително на вас и вашия дом. Ето пет неща, които могат да ви донесат нещастие и болести.

Препарирани животни
Препарираните животни носят отрицателната енергия на смъртта, така че могат да отворят портал за извънземни същества и полтергайсти и ще се заселят във вашата къща. Ако подобни неща вече се случват в дома ви, препоръчваме да ги изхвърлите веднага.

Шамански амулети и ритуални предмети
Във всяка страна можете да срещнете красива легенда, свързана с магия и много туристи решават да закупят някакъв талисман, уж за късмет, но действието от него може да бъде точно обратното. Също така не трябва да преминавате през всякакъв вид ритуали и обреди в екскурзионната програма, в най-добрия случай можете да попаднете в лапите на шарлатани, а в най-лошия случай да донесете бедствие върху себе си. Носенето на магически неща от пътуването също не си струва. Най-малкото не знаете историята на тяхното създаване и какви сили са им присъщи.

Фигури на слонове
Такъв сувенир носи загуби в къщата.

Музикални инструменти
Тези неща много добре поглъщат мислите и чувствата на бившия им собственик и те, уви, не винаги ще бъдат добри, така че не трябва да ги купувате по време на екскурзия, а след това да съхранявате използвани музикални инструменти. Ако наистина искате да купите нещо подобно, тогава се погрижете да се уверите, че инструментът просто направен наскоро и никой не го е използвал.

Антиквариат
Антични предмети, особено с огледални повърхности, могат да бъдат опасни за здравето. Често след придобиването на такова малко нещо, собственикът започва да боледува, въпреки че преди това е имал отлично здраве. Старите картини могат да поемат отрицателното и след това да го предадат на новия собственик. След придобиването им може да забележите неуспехи и спорове в семейството.

Вижте още:Приказна страна, която съществува заради „честните бедняци“Тази страна изглежда като извадена от приказкаВ света има много красиви места, които ни напомнят някое вълшебно кралство от приказките. Обикновено…Feb 1 2020vsyakajena.com