Невероятно, но факт: 19-годишна предложи брак на 40-годишен бизнесмен

0
2057
невероятно

Днес ще ви представим една история, която се вписва в графата: „невероятно, но факт“. Става дума за една девойка, която едва на 19 години предлага брак на 40-годишен бизнесмен. И докато разликата в годините вече дори не е толкова изненадваща, тъй като подобни случаи има много, то самото предложение е доста необичайно.

Във времената, в които живеем, явно е възможно да намериш човек, който да ти вярва и да те разбира, предават от jenata.blitz.bg. Историята, на която наскоро попаднахме в мрежата, е доказателство за това. Тя е за едно красиво момиче на 19 години, което решава да се омъжи за 40-годишен бизнесмен, който има две деца от предишния си брак. Тя е млада студентка, която живеела с баба си. Тъй като не разполагала с много средства, започнала работа като сервитьорка. Скоро обаче се наложило да напусне работа заради по-специалното внимание, което почерпените клиенти обръщали на изваяното й тяло.

Ясно разбирайки какво иска от живота и притежавайки собствени ценности, тя загърбила моралните си принципи и предложила на 40-годишен бизнесмен да се ожени за нея. Мъжът наскоро сложил край на брака си заради непрестанните скандали с половинката си, които започнали, след като случайно я хванал в изневяра. Заради измамата вече трудно вярвал на жените. Още повече на едно красиво 19-годишно момиче. То обаче ясно обяснило предложението си, разказвайки нелеката си житейска история, и веднага поставило исканията си.

„Имаш голяма къща и много приятели. Аз ще бъда добра домакиня. Всеки ден ще те радвам с нови вкусотии, може би дори ще те накарам да напълнееш. Ще почиствам къщата ти и няма да се налага да плащаш на помощничка и непрекъснато да се притесняваш, че може да изнесе от дома ти нещо ценно. Ще изпълнявам перфектно съпружеските си задължения. Няма да ти отказвам нищо. Винаги ще се отнасям добре към теб и ще ти обръщам внимание. Ще те изслушвам и когато се налага, ще ти помагам със съвет.

Не искам да ми липсват пари, но не смятам и да ги пилея. Няма да имаме общ семеен бюджет, защото аз ще работя само върху себе си, за да ме харесваш. Парите ще изкарваш само ти. Ще бъда честна и ще съм ти вярна, както и ти на мен. Но няма да ти кажа, че те обичам, защото ще те излъжа. Ако нещо се случи с теб, ще си отида. Няма нужда да се притесняваш за парите си, защото ще сключим предбрачен договор“, споделила тя. Независимо как се е развил семейният им живот, двамата знаят ясните си намерения и затова са в състояние да се доверят един на друг. Определено в една такава връзка няма губещи. Тя е финансово обезпечена, а той – заобиколен от грижи и внимание.

Вижте още:Лична история: Когато една жена обръща страницатаСлучвало ли ви се да бъдете в ситуация с мъж, в която да давате всичко от себе си, да правите компро…May 23 2019vsyakajena.comЛюбопитно: 6 жени, които са променили историятаПрез април 2019 година, д-р Кати Буман от Масачузетския технологичен институт създаде първия образ н…Dec 24 2019vsyakajena.com

loading...