Майлс не спираше да повтаря, че има двойник. Когато го видя, майка му се просълзи (Снимка)

0
426
Майлс

В днешно време светът ни се намира в такъв етап от историческото си развитие, че хората са разделени. На пръв поглед вече няма разделения като расизъм, ксенофобия и религия, но в същото време хората, в ежедневието си, са по-разделени от всякога. Днес обаче ще ви представим историята на Майлс, който твърдеше, че има двойник. Тя ни учи именно на толерантност и разбиране на другия.

Момченце не спираше да повтаря на майка си, че в групата му има дете, което страшно много прилича на него, предават от jenata.blitz.bg. Когато един ден жената видяла тяхна обща снимка, не успяла да сдържи емоциите си и решила да сподели историята в социалната мрежа. Бритни Танкърсли живее в американския щат Алабама и е майка на три деца. Омъжена е от дванадесет години. В края на октомври училищата в Америка по традиция празнуват Деня на близнаците. Всяко дете си избира приятел или приятелка, с които смята, че си приличат или имат сходни интереси.

Дъщерята на Бритни казала на майка си, че за празника смята с приятелката й да носят едни и същи тоалети. По-малкият й син Майлс ходел на градина и дълго време не споделял дали смята да участва в Деня на близнаците. Един ден обаче ентусиазирано споделил: „Попитах Танер дали не иска ли да ми бъде двойник и той се съгласи!“.

Първоначално Бритни се стреснала. Кой е този Танер? Кои са родителите му? Какъв размер дрехи носи? Загрижената майка бързо позвънила на учителката на сина си и я попитала как да се свърже с родителите на въпросното момче. Госпожата не пожелала да й даде номера. Бритни се разровила във Фейсбук и попаднала на профила й. Оказало се обаче, че той отдавна не се използва.

Без да се отказва, жената започнала да звъни на другите майки от групата, за да намери номера на родителите на Танер. Усилията й се увенчали с успех и най-накрая успяла да се свърже с майката на мистериозното момче. Тя, разбира се, нямала нищо против децата да бъдат близнаци, казала какъв номер дрехи носи синът й и Бритни бързо купила от магазина две еднакви ризи.

Всеки път, когато питала сина си как изглежда Танер, момчето й казвало, че си приличат като две капки вода. Едни и същи кафяви очи, едни и същи тъмни коси… И ще изглеждат перфектно заедно на празника, защото си приличат страшно много. Когато големият ден дошъл, доволен, Майлс облякъл карираната риза, която Бритни му купила, прибрал другата в раницата си и тръгнал за детската гадина.

А госпожа Танкърсли била толкова любопитна да види как изглежда двойникът на 5-годишния й син, че помолила учителката да й изпрати снимка на момчетата. Когато най-накрая се сдобила с фотографията, направо онемяла. И побързала да сподели кадъра с приятелите си във Фейсбук. В текста към нея тя посочва, че цяла вечер Майлс не спирал да повтаря колко перфектно ще изглеждат с Танер в Деня на близнаците, защото са абсолютно еднакви.

„Разбира се, на снимката има две напълно различни деца, но Майлс не го забелязва. Можете ли да си представите колко по-добър би бил светът, ако всички го виждахме като тези петгодишни деца?“, пита тя. За отрицателно време постът й се сдобил с куп лайкове. А интернет потребителите не спират да хвалят Бритни, че е отгледала такова прекрасно момче. „Всички имаме какво да научим от тези мъже“, „Жалко е, че възрастните не виждат нещата по същия начин“, „Всичко зависи от средата, в която растем“, са само част от коментарите под публикацията й.

Вижте още:Вижте изумителната история на тези седемзнаци (Снимки)Невероятната история на сините хора от Кентъки (Снимка)Сините хора от Кентъки са членовете на едно семейство, което става известно, след като Интернет разб…Jan 22 2020vsyakajena.com