Кръвната ни група издава огромна тайна за нас

0
392
кръвната ни група

Кръвната ни група е важна за всеки от нас. Не само, че чрез нея можем да получим или дадем помощ, ако се наложи, но се оказва, че тя играе и важна роля за оформянето на нашия характер.

За първи път връзката между кръвната група и човешкия характер започна да се обсъжда в Япония, пишат от jenata.blitz.bg. Книгата на д-р Тошитак Номи „Ти си кръвна група“, публикувана още през 1980 година, е плод на съвместна работа между психолози и лекари. В днешно време тази теория има много привърженици. Предлагаме ви да проверите дали написаното за вас е вярно. Повечето хора са слисани от точността на определенията. Проверете дали сте „ловец“, „магистър“, „скитник“ или „философ“.

Кръвна група 0 – „Ловец“
Притежателите на тази кръвна група се отличават със силно развити лидерски умения. Те имат силна воля, решителни са и устояват на стреса. Знаят как да намерят общ език с другите. Тези хора се стремят да са честни и справедливи във всяка ситуация. Способни са да сдържат емоциите си и да не позволяват на чувствата да замъгляват преценката им. Често заемат високи постове в работата именно заради лидерските си качества. Хората с тази кръвна група обичат да учат и се интересуват от научаването на нови неща. „Саморазвитие“ и „самоопознаване“ не са празни приказки за тях.

Кръвна група А – „Магистри“
Хората с тази кръвна група харесват реда, дисциплината и стабилността. Те са много трудолюбиви, точни и емоционални. Те са много гъвкави и лесно се адаптират към новите обстоятелства. Търпеливи са и умеят да чакат успеха и признанието за работата си. Знаят как да работят в екип. За хората, притежатели на тази кръвна група, семейството и домът са много важни. Те се стремят да направят жилището си максимално уютно и удобно за любимите си хора, които искат да виждат щастливи. Намират общ език дори с агресивни хора и са склонни на компромиси по време на спор.

Кръвна група B – „Скитник“
Хората с тази кръвна група могат да бъдат описани точно с една дума – креативни. Те имат много таланти и силно развито въображение. За тях е много важно да намерят нещо, на което да се насладят. Могат да се адаптират към всякакви условия. Те са ентусиазирани и емоционални, когато се заемат с нещо. Не обичат да си стоят просто така. Тези хора имат будно съзнание и се интересуват от много неща в най-различни сфери и области. Обичат да споделят знанията си с други хора. Много са съпричастни и искрени в отношенията си с хората.

Кръвна група AB – „Философ“
Тези хора са рядкост и изглежда, че са събрали няколко от качествата, присъщи на хората от останалите кръвни групи. Те имат чудесни организационни умения, трудолюбиви са, съпричастни са към чуждите проблеми и тегоби. Тези хора мислят мащабно и анализират ситуациите от живота на база на натрупания вече опит. Те са внимателни, отзивчиви, искрени и често се превръщат в „душата на компанията“.

Вижте още:Лекарите установиха коя е най-силната кръвна групаПсихолог разкри как кръвната група определя съдбата ниКръвната група е различна при хората. И е важно да знаем коя е нашата, както и тези на роднините ни,…Jan 22 2020vsyakajena.com