Гробницата на Нефертити открита на хвърлей от България

0
1320
Нефертити

Нефертити е сред личностите, които будят у историците огромно любопитство и респект. Затова не е изненадващо, че много учени са се опитвали да намерят вечните й покои през годините. Е, оказва се, че гробницата на Нефертити е открита съвсем близо до нашата родина, а именно в съседна Турция.

Медиите в съседна Турция са оповестили за откриването на гробница от преди 10 000г. пр.Н.Е. като заявяват че не кой друг а лично кралица Нефертити е погребана в нея! Това откритие може да бъде много интересно и разкриващо, поне от гледна точка на историята, пишат от pochivka.blitz.bg. Намира се в Турция и явно кралица Нефертити е попаднала там заедно с група последователи, докато тя бяга от съдбата на съпруга си, която била в ръцете на свещенниците на Амун.

Но има още мистерии. Артефактите, намерени на това място, се изчисляват от преди повече от 10 000 години, нещо, което хвърля малко светлина над епохата на императорският произход от Амарна. Кармен Бултер и Даниел Лист обсъждат колко шокиращо е това откритие. Нещо повече, много египетски съкровища биват спасени сред многото останки, намерени в пещерата.

Това откритие подсказва, че живеем във фалшива реалност и че всичко или поне голяма част от това, което знаем като история, е невярно. Трябва да пренапишем историята, за да можем по-добре да разберем процесите, които нашата цивилизация претърпя до този момент. Има много въпроси, свързани с нашето наследство, и всичко води до тази странна линия на Амарна, която може би вече е била кръвно свързана с Атлантите и която може би е имала някакви свръх дарби и психически способности.

Вижте още:Археолозите с нов удар: Откриха смайваща императорска гробница на 20 км от Пловдив (СНИМКИ)Покривът й се показа от върха на най-голямата могила на Балканите – Малтепе в с. Маноле. Монументалн…Jul 30 2018vsyakajena.comМистерията с гробниците-кошери в Оман ще ви остави без думи (Видео)Мистериите в света ни не са никак малко, особено в Азия. Благодарение на дългогодишната история на ц…Apr 24 2020vsyakajena.com