Всички говорят за новото СПА чудо

0
263
СПА чудо

Днес ще ви представим новото СПА чудо, за което всички инфлуенсъри и известни личности говорят. Става въпрос за един нов геотермален залив, който се намира в Исландия и съвсем скоро ще се превърне в тотален фаворит на хората, които искат да ссе насладят на този тип емоции.

Инстаграм инфлуенсърите вече нетърпеливо потриват ръце в очакване на новата зашеметяваща СПА дестинация, която трябва да бъде открита скоро, предават от pochivka.blitz.bg. Доскоро желанието им за заснемане на атрактивни кадри в геотермален залив беше задоволявано от безуперчната и съблазнителна Синя лагуна. Съвсем скоро, обаче, тя ще бъде засенчена от Небесната лагуна – място за неповторимо СПА изживяване с гледка към океана и закрит бар в морето. Тя ще се намира на пристанище Карснес, Коупавогюр – само на няколко минути от оживения център на исландската столица Рейкявик.

Според компанията, разработваща проекта – Pursuit, „неговият основен акцент ще бъдат зашеметяващите океански изгледи, подчертавани от вдъхновяващи залези, Северното сияние и пейзажи на фона на мрачното небе“. В презентацията се добавя, че проектът на лагуната „черпи вдъхновение от спиращите дъха живописни пейзажи на Исландия, създавайки истински оазис в самия град“. Лагуната ще има 70-метров „безкраен ръб“, който ще създава визуално усещане за сливане с океана, съобщава „Дейли Мейл“.

От компанията обясняват още: „Други елементи от проекта са повлияни от исландската култура, създавайки едно уникално преживяване за посетителите с традиционните исландски къщи и възстановяващите СПА ритуали, вкоренени дълбоко в исландската традиция“. Генералният мениджър на Sky Lagoon заяви: „Развълнувани сме да разкрием плановете за разработване на едно забележително геотермално изживяване на едно от найзашеметяващите места в Исландия на първа линия на океана.

Възстановяващото и релаксиращо място, разположено на фона на живописния Атлантически океан, което в същото време е толкова близо до оживения градски център на Рейкявик, ще даде възможност на гостите да свържат съзнанието, тялото и духа си чрез невероятната сила на минералните води докато се наслаждават на впечатляващите гледки към океана.

Релаксирането в минерални води сред природата е неразделна част от нашата култура тук в Исландия“. „Небесната лагуна“ ще е истински оазис, проектиран върху „безкраенръб“ до океана. Там ще има студен басейн и сауни. В допълнение ще има вътрешен бар в лагуната, ресторанти и магазини с уникални оферти. Очаква се да започне да работи през 2021 г.

Президентът на компанията Дейвид Бари посочва: „В Pursuit ние сме фокусирани върху това да свързваме гостите си със знакови места чрез незабравими и вдъхновяващи изживявания. Исландия е едно от тези автентични и забележителни места, които имат силата да развълнуват и вдъхновяват“. Исландия отвори границите си на 15 юни, след като през март те бяха затворени заради пандемията от коронавирус.

Вижте още:5 курорта в Турция с невероятно красива природаПриродата е онази част от света, която не е под влиянието на хората и доказва, че красотата се крие …May 11 2020vsyakajena.comНа курорт в Северна Корея – вече е възможноСеверна Корея е сред най-затворените държави в света. Тя е известна с това, че туристи там рядко има…May 28 2020vsyakajena.com