Аномалия от снимката на Емили с бебето й втрещи мрежата

0
4254
аномалия

Днес ще ви представим една история, която е много показателна за времената, в които живеем. Става въпрос за една блогърка, за която присъствието в социалните мрежи е задължително, за да изкарва прехраната си. На една от снимките й се появи аномалия, която хвърли феновете й в истински ужас, до степента те да направят своеобразно разследване на ситуацията.

Понякога странни на пръв поглед снимките може да имат странни подробности. Само внимателни хора могат да ги забележат и дори тогава, не за първи път! Блогърка Емили Хемброу, заедно с трите си сестри, получи титлата „австралийско семейство Кардашиян“. Всички момичета са доста известни, а една от сестрите – Тами, работи като модел, предават от jenata.blitz.bg. Но тази статия ще се съсредоточи само върху Емили, чийто живот се следи онлайн от повече от милион души по цял свят.

Емили Хемброу има по-голяма дъщеря, а наскоро роди момче. Момичето активно споделя в социалните мрежи сладки снимки по време на бременността си и такива с децата й. Но една от тези очарователни снимки на Емили с бебето на ръце стана обект на разгорещени дискусии сред феновете й. Тази снимка е напълно нормална на пръв поглед.

Ако обаче се вгледате внимателно, можете да забележите странна подробност на заден фон. Погледнете внимателно! Намерихме ли странната аномалия, която се забелязва на снимката. Е, забелязахте ли, че стилният часовник на стената на апартамента й е обърнат с главата надолу. Всичко би било наред, но това не е единствената странна аномалия на снимките, които Емили е споделяла в социалните мрежи. На други фотоси въпросният часовник е в напълно нормално положение, а на други липсва изцяло..

На други пък пак е с главата надолу. Феновете й решиха да проведат „разследване“ и обърнаха внимание на всички снимки на Емили, където се забелязва този злополучен часовник, но тека и не разбраха на какво се дължи тази аномалия, заради това попитаха самата Емили. Тя обясни мистерията с часовника със странни метаморфози, които често настъпват в апартамента й. Явно доста обича да размества и не всеки път обръща внимание на детайлите.

Вижте още:Семейната история зад тази снимка покори светаДнес ще ви представим една снимка. Семейната история, която се крие зад нея може да развълнува всеки…Jul 14 2020vsyakajena.comВижте невероятната история на Карина и Кери – забременяли от един и същи мъж едновременноДнес ще ви представим една невероятна история. Става въпрос за две дами – Карина и Кери, които решил…Jul 18 2020vsyakajena.com