Не всеки може да прости изневяра. Тези 4 зодии обаче съумяват да го направят

0
309

За някои изневярата е непростима, защото така завинаги доверието, уважението и обичта са изгубени. Но има някои зодии, които могат да преглътнат такава постъпка и да опитат да продължат с партньора, пишат от teenproblem.net.
Телец
Те приемат връзките много сериозно. Влагат всичко от себе си, за да се чувства добре партньора и да е доволен. Когато разберат, че са били измамени и са им изневерили, телците стават изключително депресирани. Изолират се от всички други, но остават до партньора. Заради силната любов, ще опитат да простят. Това невинаги е правилно и помага, но телецът иска да премине през трудната ситуация бързо, без да се опита да я поправи. Но таят гняв към половинката, и това си личи цял живот.
Рак
Стават много емоционални и раздразнителни, когато разберат за изневяра и трети човек се появи във връзката. Колкото и да са ядосани, те проявяват съчувствие и несъмнено ще изслушат какво имате да кажете и ще очакват да обясните защо се е случило това. Ще искат да чуят притесненията ви, причините да изневяра. По природа са добродушни, дават прошка и имат силна нужда да бъдат обичани и да обичат. За да не останат без любов, ще са готови да простят и да опитате отново. Обичат и да ходят на любовен консултант с партньора, когато има проблем.Тези 4 зодии най-често не зачитат приятелството. Ето кои са най-повърхностниОткриването на истински и добри приятели е трудно. Някои хора не успяват цял живот. Тъкмо си мислите…Sep 23 2018vsyakajena.com

Дева
Най-критичните зодиакални знаци. Това обаче означава, че са много критични и към себе си. Докато ви обвиняват, че сте им изневерили, те ще обвиняват и себе си, че са ви подтикнали към това. Ще опитат да поправят ситуацията, като поправят и себе си и своите постъпки. Ще дадат всичко от себе си връзката да потръгне отново, ако смятат, че не са ви обръщали достатъчно внимание. Но ако мислят, че нямат вина, навярно ще предпочетат раздяла.
Риби
Когато им изневерят, рибите са изключително наранени и страдат много. Те трудно се доверяват, направят ли го веднъж, раздават се докрай за партньора и влагат цялата си вяра в него и във връзката. Обичат много силно и продължително, затова изневярата за тях е най-тежкият удар. Няма да го приемат никак лесно и ще са много ядосани. Но също ше искат да ви изслушат, да разберат причините. Ще ви дадат своите отговори и спокойно ще обсъдите ситуацията. След дълги дискусии рибите ще са готови да продължат напред с вас. Но много ще внимават и ще ви следят, щом веднъж сте изневерили.Дамите от тези 6 зодии са неустоими за мъжете. Вижте кои са теНека не се обиждат останалите 6 зодии, защото всяка жена е красива и специална по свой начин, но аст…Sep 23 2018vsyakajena.com