Мъжете от 3 зодии са кошмар за жените

0
347
кошмар

Мъжете и жените от един и същи зодиакален знак имат прилики, но в същото време имат и съществени разлики. Днес например ще си поговорим за мъжете от 3 зодии, които са кошмар за жените. И то не защото искат, а просто защото характерите им са по-особени. Ето и кои са те.

Някои зодиакални знаци могат да бъдат много сложни и объркващи в любовните взаимоотношения, пишат от lifezone.bg. Животът с тях е труден и непредсказуем. Колкото и да ги обичаш, в един момент се уморяваш от тежкия им характер и многото претенции. Вижте кои мъже от зодиака могат да превърнат живота на една жена в истински кошмар:

Телец
Телците са романтични и емоционални. В началото на връзката те са истински благодат, но с течение на времето животът с тях става твърде напрегнат. Мъжете от тази зодия трудно си подреждат чувствата и емоциите често ги ръководят. Могат да бъдат прекалено натоварващи за една жена заради нуждата си да бъдат обгрижвани. Телците се нуждаят от непрекъснато уверение колко са специални и при най-малкото пренебрежение, стават агресивни и нападателни. Така стигат до грозни обиди, за които по-късно съжаляват.

Овен
Мъжът Овен може да направи живота на жената до него истинско фиаско. Той е твърде импулсивен, нервен и сприхав. Може да избухне за някоя дреболия и да направи скандал от нищото. Иска винаги да е номер едно и ако усети лек полъх на пренебрежение, става непоносим. Овенът обича да контролира и смята, че знае всичко най-добре. Ако жената до него е с по-мек характер, той ще доминира във всяко отношение. Трудно му е да се съобразява с другите и обича сам да взима решенията.

Козирог
Мъжът Козирог е умен и амбициозен. Той обича да прави забележки, да критикува и съветва. В дългосрочните отношения рядко се радва на хармонични отношения. Жената до него трябва да е много търпелива и толерантна, за да има хармония във връзката. Ако и тя е с буен характер, трудно ще остареят заедно. Козирогът е и сметкаджия. Той държи финансите си под строг контрол и не харчи излишно. Най-много обича да харчи пари за себе си. Не е особено щедър към близките си.

Вижте още:Любовта между тези двойки зодии е обреченаДнес ще си поговорим за няколко двойки зодии, между които любовта е обречена. Съвместимостта между п…Jul 14 2020vsyakajena.comТри зодии се променят напълно, когато се влюбятКогато се влюбят, много хора се променят напълно. Те често не го осъзнават, но поведението им е меко…Jul 13 2020vsyakajena.com