Майка с уникален трик, за да приспи бебето си по време на епидемия (Видео)

0
490
уникален трик

Макар вече в световен мащаб мерките против разпространението на коронавируса да се разхлабват, допреди няколко дни излизането навън не бе възможно. Това накара много родители да станат изобретателни. Днес ще ви представим една майка с уникален трик, с който успява да приспи бебето си за секунди, при това без да излиза от жилището си.

Разходките в парка са от изключително важно значение за малките деца, особено за бебетата. Веднъж излязло навън, почти всяко пеленаче се унася в сладък сън, пишат от jenata.blitz.bg. Епидемията от COVID-19 създаде куп проблеми на младите майки. Затворени между четири стени, децата им не могат да изхабят енергията си и заспиват много трудно. А те нямат време нито за домакинската си работа, нито за почивка.

Една майка от Острова обаче намери много хитър начин, с който да накара малкото си съкровище да се пренесе в царството на Морфей за отрицателно време. 28-годишната Никол Джаксън от Базилдън, Англия, признава, че винаги е изпитвала трудности с приспиването на бебето си. Малкият непрекъснато изисквал внимание и тя не можела да си свърши работата.

Никол не спирала да се чуди как другите жени успяват да си свършат работата и винаги да са в добро настроение, докато не й хрумнал този малък трик – да изпрати сина си на виртуална разходка сред природата. Един ден тя поставила количката с 18-месечния си син Луис пред телевизора в къщата си и му пуснала видео, което направила, докато се разхождала в парка. И била повече от зашеметена от крайния резултат – виртуалната разходка накарала детето й да заспи на момента.

Сега изобретателната майка винаги използва този метод, когато трябва да свърши нещо вкъщи. Тя признава, че този малък трик е променил живота й напълно. Проблемът със заспиването вече се решавал за отрицателно време, при това с минимални усилия! Пуснете клипчето и се убедете сами колко бързо ще заспи детето ви по време на виртуалната си разходка!

Вижте още:4 сигурни знака, че бебето ви скоро ще проговориКогато ни се роди дете, ежедневието и живота ни се променят коренно. Нормално е да се вълнуваме за н…Apr 18 2020vsyakajena.comБаща намери бележка на арабски в леглото на бебето си и онемяДнес ще ви разкажем за историята на един баща, който намери бележка на арабски в леглото на детето с…Apr 14 2020vsyakajena.com