Баща намери бележка на арабски в леглото на бебето си и онемя

0
698
арабски

Днес ще ви разкажем за историята на един баща, който намери бележка на арабски в леглото на детето си. В първия момент той изтръпва от ужас, както всеки родител на негово място би направил, но след това той и жена му буквално онемяват.

Всеки родител иска само най-доброто за детето си, пишат от jenata.blitz.bg. Мнозина обаче не могат да го подсигурят. Именно в такава ситуация изпаднал и Иван. Преди време той и жена му се сдобили с първата си рожба. Тъй като нямали много пари решили да купят креватче за момчето им от сайт за вече употребявани вещи. Легълцето за малкия пристигнало. Изглеждало супер – било запазено и имало хубав матрак.

Бебокът преспал в него една нощ, а на следващия ден Иван тръгнал да сменя отново чаршафите му. Но щом повдигнал матрака намерил сгъната бележка под него, която явно била оставена от предишните собственици. „Ужасих се! Отворих бележката, а вътре пишеше нещо на арабски език. Не го разбирам, затова моля ви спешно ми помогнете! Какво да правя? Да го изхвърля ли?“, с този апел се обърна към потребителите в социалната мрежа. Отговорът на един мъж шокира всички.

„Това е талисман, написан на арабски. В никакъв случай не го изхвърляйте! Той носи само добро! Написан е от предишните собственици с цел бебето им да е спокойно, да не плаче и да расте здраво и щастливо. Но за нищо на света не го изхвърляйте, защото ако се отървете от него може да си навлечете проблеми“, споделя мъжът, разчел бележката. Той сподели и история от личния му живот, която е преобърнала целия му свят.

„В ранна детска възраст се преместихме в стара двуетажна къща. В коридора точно зад закачалката имаше същия лист хартия. Мама не го хареса и реши да го изхвърли в кофата на двора. Веднага след това обаче почнаха да се случват куп неприятности у дома.Няколко дни след това мама реши да прерови кофата за боклук и да върне листа с арабско заклинание у дома. Сложи я на същото място и нещата у дома се нормализираха, че и дори потръгнаха в неочаквано добри насоки“, разгазва мъжът, превел бележката на притеснения баща.

В крайна сметка Иван и жена му решили да запазят бележката под леглото на бебето. „Малкият бе най-спокойното бебе на света. Порасна здрав и е много щастлив и енергичен. Трябва да призная, че два дни след като купихме креватчето с арабското заклинание в него аз си намерих много добра и високо платена работа. У дома всичко потръгна! Сега сме по-щастливи от всякога! Безкрайно благодарен съм на хората, написали тази арабска бележка“, разказва сега Иван.

Вижте още:Този метод е в състояние да успокои всяко бебе (Видео)Всеки родител знае, че да се успокои бебе понякога е непосилна задача. Това кара хората да бъдат кра…Apr 2 2020vsyakajena.comСензационно ВИДЕО показа как бебето вижда света в началото на живота сиБебето вижда света по различен начин през първите месеци от живота си, отколкото когато порасне. И т…Mar 3 2020vsyakajena.com