Чудите се как да изсушите дрехите си бързо и ефективно в апартамент? С тези 5 съвета е много лесно

0
1402

Всеки от нас, който живее в апартамент е наясно, че сушенето на дрехите през зимата може да бъде предизвикателство. Особено, когато балконът ни е открит и на практика е невъзможно да проснем каквото и да било, без то да замръзне от студовете. В такива случаи започваме да се чудим кой ще е най-подходящият начин, по който да изсушим дрехите си бързо и ефективно. Често хората се принуждават да си купят сушилня, но тя има своите минуси като харчене на ток и факта, че намачква дрехите. А това от своя страна ни кара да гладим дори тези дрехи, които по принцип могат да минат и без гладене. Затова и днес ви представяме 5 съвета, с които ще можем да изсушим дрехите си бързо, лесно и ефективно в апартамент.
1. Място за простиране
Едно от основните неща, с които трябва да се съобразим е мястото. От една страна е добре да изберем по-голямо помещение като хола, защото то има много прозорци и място, но в същото време ако мястото не е с добра вентилация, рискуваме при многократно простиране в едно и също помещение да се появи мухъл, който не само да съсипе дрехите ни, но и да застраши здравето ни. Затова трябва всеки път след простиране да проветряваме помещението добре, за да се премахне влагата от дрехите.Ако искате да омаете всеки мъж, просто трябва да заложите на тези дрехи и всички ще ахнатКолкото и да ни се иска мъжете първо да забелязват характера и душевността ни, това е невъзможно. И …Nov 2 2018vsyakajena.com

2. Време
Макар и повечето от нас да перат вечер, заради забързаното си ежедневие е добре да перем сутрин през зимата. Причината за това е, че като проснем дрехите сутринта, те ще могат да изсъхнат през деня, заради по-топлото време и слънчевата светлина, която ще им помогне. Така освен това те ще заемат място в апартамента, докато нас ни няма и няма да ни пречат.
3. Слънце
Както вече споменахме най-важното е да оставим дрехите на място с пряка слънчева светлина. Така те ще изсъхнат много по-бързо и ефективно, отколкото ако ги държим в банята например, където не само няма толкова светлина, но и е по принцип влажно.
4. Закачалки
Когато искаме нещо да изсъхне и да не се намачка, най-добрият вариант е да го закачим на закачалка, която да сложим на корниза на прозореца. Така дрехата няма да се измачка по време на съхненето, а в същото време ще изсъхне доста по-бързо, отколкото ако е сгъната на въжетата на сушилника.
5. Влагоабсорбатор
Последният от тези 5 съвета е да си купим влагоабсорбатор. Когато го сложим в близост до прането, той ще отнема от влагата по тях и така ще допринесе както за изсушаването на дрехите ни бързо, така и след това в помещението да няма много остатъчна влага.
Яна ВОЙНОВАВажно за всяка жена: Всички правим тези 5 грешки с прането, а те всъщност съсипват дрехите ниВсяка от нас в някакъв момент от живота се сблъсква с реалността на домакинството. Едно от задължени…Oct 29 2018vsyakajena.com