Сложете това растение в портфейла си и ще забогатеете за дни

0
493
портфейла

Парите са едно от материалните неща в живота ни, които до голяма степен определят качеството му. Дори и да не ни се иска да го признаем, всеки от нас е зависим от финансовите си възможности. Разбира се, за някои хора те са по-важни, докато други се задоволяват и с по-скромни възможности, но е факт, че не можем да живеем нормално, без да разполагаме с определено количество финанси.

Често смятаме, че някой интересен ритуал може да ни помогне в това отношение и сме прави. Вярата в силата на растенията датира от векове и съвсем не е случайна. По тази причина днес ще ви представим един лесен ритуал, който включва поставяне на едно обикновено растение в портфейла ни, за да могат парите никога да не свършват. Растението, за което става дума е лавров лист. Основното му приложение е в кулинарията, но освен това той е силен талисман, който може да реши финансовите ни проблеми.Този мощен ритуал сбъдва желания мигновеноРитуалите са част от фолклора на много народи. Факт е, че някои хора считат всеки ритуал за суеверие…Mar 7 2019vsyakajena.com

И така, ето и в какво точно се състои ритуалът. На първо място трябва да изберем гладък и равномерен, без увреждания. Портфейлът пък трябва да бъде черен, кафяв или зеленикав, за да се задейства силата на ритуала. Най-добре е също така да е чисто нов, за да няма натрупана енергия в него. Друго изискване е да не съхраняваме в него анкови карти с негативен баланс или пък стари касови бележки. Освен това, ако искаме да задействаме напълно силата на ритуала е добре да не държим и снимки, защото тогава енергията се насочва към тях, а не към парите.

Добре е също така банкнотите, които съхраняваме да са гладки и подредени от по-малките към по-големите. Друго, което ще ни е необходимо са няколко капки етерично масло от портокал или мента и една червена салфетка. Сега преминаваме и към същината на ритуала. Взимаме 3 лаврови листа и ги разтриваме леко в дланите си, като внимаваме да не ги повредим. След това капваме от етеричното масло, а после ги увиваме в салфетката. Поставяме я в отделението с банкнотите, като казваме: „Пари до пари, просперитет до просперитет!“. Добре е да го извършим при нарастаща Луна, за да използваме енергията й.
Яна ВОЙНОВАС този ритуал всички желания се сбъдват веднагаЩастието е едно от нещата, които осмислят живота на всеки от нас. Други неща, които придават смисъл …Mar 2 2019vsyakajena.com