Историята на това многодетно семейство разплака мнозина

0
858
многодетно семейство

Днес ще ви представим една меко казано интересна и любопитна история. Става дума за многодетно семейство, което разказва как се е случило всичко и как успяват да се справят с трудностите в този хаотичен живот.

Децата и семейството са щастие, към което всеки човек се стреми. Именно такова е било желанието и на американците Ейми и Чад Кемпел, предават от jenata.blitz.bg. Тяхната история обаче е толкова трогателна, че мнозина, научили за нея избухват в сълзи. Не само това. Случилото се с тях и децата им стигнало чак до американския президент Доналд Тръмп. Ейми и Чад знаели, че искат много деца. За съжаление обаче жената претъпяла четири спонтанни аборта. За щастие обаче след много мъки тя успяла да роди две момиченца – Савана и Ейвъри, които сега са на три и на две годинки.

Семейството обаче искало да има и трето дете. Затова Ейми се подложила на процедура за изкуствено оплождане. Тя минала успешно, а малко след началото на бременността жената научила, че е в очакване на не едно или две бебета, а цели пет. Точно заради проблемите, които Ейми имала при предишните бременности, случващото се в семейството й стигнало и до американския президент.

При последната неуспешна бременност на Ейми децата й, които били две момиченца, се родили в 22 седмица, но за съжаление починали. Щом жената научила, че сега е бременна с пет деца изтръпнала от ужас. Знаела е, че няма да може да износи плодовете девет месеца, а пък всички болници й искали баснословна сума от 750 00 долара за цезарово сечение.

Затова те писали на президента Тръмп. Той от своя страна ги насочил към болница, където Ейми да роди когато дойде момента, а и там лекарите ще се погрижат добре за бебчетата. В допълнение към факта, че при многоплодна бременност рискът от преждевременно раждане е по-висок, Ейми има и патология на шийката на матката, което прави почти невъзможно износването на плодовете за целия девет месеца.

Очаквано или не, но в 27 седмица от бременността Ейми получила контракции. Била приета в болницата, където Тръмп ги насочил. С цезарово сечение петте деца били изродени. Най-голямото дете при раждането тежало 1 кг 250 грама, а най-малкото – малко повече от килограм. Лекарите направили всичко по силите си и успели да спасят живота и на петте бебета. Така след като ги държали четири месеца в кувиоз те изписали петзнаците –Линкълн, Ноел, Грейсън, Престън и Габриела.

Три момчета и две момичета са родени на 27 седмици в редовна областна болница, но родителите на децата трябваше да се борят за живота си. Петте се прибраха само четири месеца след раждането. Rambler ще разкаже историята на това необикновено семейство. Щом фотографката Габи Кларк научила за необичайната история на многодетното семейство им предложила да им направи фотосесия. Гордата майка Ейми, която е минала през куп мъки, за да е щастлива до седемте си деца, сподели, че в семейството им всичко е хаос, но един много „щастлив хаос“.

Вижте още:Плашещата история на тази студентка ще ви откаже завинаги от гризането на ноктиГризането на ноктите е неприятен навик, който много хора притежават и не могат да изкоренят. Поняког…Feb 27 2020vsyakajena.comНевероятна история: Сурогатна майка роди близнаци, но малка грешка преобърна живота йНе всяка жена може да бъде сурогатна майка. Това е изживяване, за което жената трябва да бъде не сам…Feb 14 2020vsyakajena.com