Веднага трябва да се отървем от тези 5 вида дрехи! Опасни за нашето здраве

0
406

Всеки от нас има различни видове дрехи в гардероба си. От една страна те се определят според ежедневието ни и поводите, с които трябва да се съобразим. Според вида събитие, на което ще присъстваме, трябва да подберем различен вид дреха. От друга страна характерът, тялото ни, възрастта ни са също фактори, които определят какви са дрехите, които предпочитаме. Има много хора, които харесват определен стил, но осъзнават, че за тях те няма да са подходящи и не ги обличат, а просто им се наслаждават от чисто модна гледна точка. Днес обаче ще си поговорим за 5 вида дрехи, от които е по-добре да се откажем, ако не искаме да си създадем здравословни проблеми. Макар и да звучи невероятно, дрехите ни всъщност могат да се отразят на здравето ни. Причината се крие в това, че ние сме постоянно облечени и то често не с удобен анцуг или пижама, а дрехи, които трябва да са и представителни. Ето и кои са тези 5 вида дрехи, които трябва да избягваме:
1. Стягащо бельо
Много дами залагат на този вид бельо, за да прикрият несъвършенствата, които не харесват по тялото си. В същото време обаче, стягащият им ефект е добър само отвън. Те причиняват натиск, който нанася вреда на вътрешните ни органи. Освен това този натиск пречи на нормалното кръвообращение, особено в коремната област. Това бело може да причини неприятни болести като цистит, проблеми с яйчниците и болки в корема.Ако искате да омаете всеки мъж, просто трябва да заложите на тези дрехи и всички ще ахнатКолкото и да ни се иска мъжете първо да забелязват характера и душевността ни, това е невъзможно. И …Nov 2 2018vsyakajena.com

2. Тесни дънки
Причината е сходна на тази за бельото. Натискът, който тези дънки оказват върху краката ни, може да повлияе както на вените в тях, така и на корема, тъй като талията притиска долната част на коремната област. Тези дънки могат да причинят киселини, които да се превърнат в хроничен проблем.
3. Синтетични тъкани
Синтетиката в дрехите може да има много неприятни ефекти върху организма ни като сърбежи, обриви, възпаления, зачервяване. Кожните проблеми въобще не са за пренебрегване, защото те не само са нелицеприятни, но и могат да се усложнят и да предизвикат и вътрешни проблеми.
4. Лош сутиен
Сутиенът е много важен за всяка дама. От една страна той е задължителен, когато сме навън, защото ни кара да се чувстваме по-спокойни и поддържа бюста ни в добро състояние. От друга страна, особено при дамите с по-голям бюст, той е задължителен и за да поддържа гърдите и да не предизвикват те болка на притежателката си. Затова е много важно сутиените ни да са удобни, да не ни стягат и да не са твърде големи. Освен това в никакъв случай не бива да носим сутиен, чиито банели са пробили плата и се опират в гърдите, защото можем да се нараним.
5. Дрехи с поло яка
Когато си избираме дрехи с висока яка, трябва да ги подберем така, че те да не ни стягат. Причината за това е, че стягането на шията пречи на кръвообращението в главата, а то е от съществено значение, за да може мозъкът ни да функционира нормално.
Яна ВОЙНОВАВажно за всяка жена: Всички правим тези 5 грешки с прането, а те всъщност съсипват дрехите ниВсяка от нас в някакъв момент от живота се сблъсква с реалността на домакинството. Едно от задължени…Oct 29 2018vsyakajena.com