С тези 5 идеи скуката във връзката ще изчезне

0
348
връзката

Скуката и отегчението са напълно нормални в една връзка, най-вече дългогодишна. Когато отношенията влязат в коловоз, рутината на ежедневието взима връх над романтиката и страстта. Битовите проблеми и пререкания могат да ви накарат да се замислите дали любовта все още изобщо съществува между вас, пишат от az-jenata.bg. За да се отърсите от тези терзания и за да преборите скуката във връзката си, трябва да направите няколко малки, но съществени промени в живота си като двойка и като отделни личности. Това ще възстанови взаимния ви интерес и страст към отношенията ви.
1. Не засядайте в монотонен график.
Когато всичко в ежедневието ви върви по график, любовта и отношенията във връзката ви също започват да навлизат в коловоз. И обратното – спонтанността между партньорите събужда и поддържа интереса. Когато усетите, че сте се запътили към тази монотонност, разчупете я. Правете всичко възможно да не се оставяте ежедневието и рутината да ви погълнат.Споделено: Не се примирявай с полувръзка – тръгни сиВръзката е странна дума за някой, който не е в такава. Това не е така, защото не може да открие своя…Apr 26 2019vsyakajena.com

2. Обърнете поглед отново към индивидуалните ви потребности.
Много хора изневеряват, защото са физически, емоционално или духовно незадоволени от партньорите си или живота си въобще. В стремежа си да накарат себе си отново да се почувстват добре, те търсят любов или интимност другаде. Помислете добре какво ви липсва в живота – повече пътувания, повече страстни сексуални преживявания, повече свободно време за прекарване с приятели. Ако сте се лишавали от нещо, от което имате нужда, спрете да го правите. Така ще сте пълноценни не само за себе си, но и за връзката си.
3. Спрете да избягвате проблемите си.
Много партньори се страхуват да признаят и говорят за проблемите във връзката си, за да не се разпадне съвсем. Това е грешна стратегия, която само отлага влошаването на отношенията, а не помага за решаването на проблемите. За да се справите с тях, а и за да се предпазите от поглъщащата скука, винаги обсъждайте честно проблемите си и не само тях, а всичко, което ви прави впечатление в отношенията ви, както лошото, така и доброто.

4. Отделяйте време за любимите си занимания индивидуално и заедно.
Като личност всеки човек има нужда да се чувства щастлив и значим, правейки нещата, които го удовлетворяват. Няма значение дали това са хобита, спортове или срещи с приятели, нещата, които обичаме да правим сами ни помагат да сме пълноценни във връзката си. Ето защо е от голямо значение да разберете важността на това да сте едновременно отделни личности със свои интереси и занимания, но и да правите любими неща заедно като двойка. Това не само разбива скуката и монотонността в отношенията, но и намалява напрежението във връзката.
5. Обграждайте се с хора, които ви дават, не които взимат от вас.
Тук не става въпрос само за физическо или материално взимане, а най-вече за емоционално. Когато раздавате от положителната си енергия, а на нейно място не „поглъщате“ същото от човека срещу себе си, значи той ви действа като емоционален вампир. Подобни отношения не са ви необходими. Обграждайте се само с хора, които не се възползват от добрата ви енергия, добри намерения и добра нагласа, а ви отвръщат със същото.15 причини защо връзката със Стрелец е чудесна идеяИмa ли нeщo пo-вълнyвaщo oт игpaтa c oгъня? Πpиĸлючeнcĸaтa им пpиpoдa и бъpзият нaчин нa живeeнe нe …Mar 27 2019vsyakajena.com