Обвързана и щастлива: 3 доказателства за перфектна връзка

0
392

Често жените си задаваме един и същ въпрос – дали човекът, с който съм в момента е правилният за мен? Как да разбера това ли е човекът, с когото ще прекарам живота си? Проблемът идва от това, че няма универсален начин, по който да разберем дали половинката ни е подходяща, или не. Просто всеки от нас търси нещо различно и е напълно възможно това, което отблъсква някого, нас пък да ни привлича. И обратно. Но има няколко фактора, които важат при всички връзки и те могат да ни дадат отговор дали сме намерили Мъжа с главно „М“. Вижте кои са те:
Противоположностите не се привличат
Няма какво да се лъжем по този въпрос. Невъзможно е да сме заедно с човек, който има коренно различни от нашите интереси.Как нашите интимни фантазии да намерят място в дългосрочната връзка?Едно от най-хубави и вълнуващи чувства е любовта. Тя е тази, които ни прави по-добри и която запълва…Sep 9 2017vsyakajena.com

За какво ще си говорим изобщо, след като нямаме нищо общо? Само си представете ситуация, в която вие обичате да излизате навън, да се забавлявате, да прекарвате време с приятели, а половинката ви предпочита да си стои вкъщи, да гледа филми или да играе видеоигри. Как такава връзка би просъществувала? Колкото повече допирни точки имате, толкова повече бъдеще имат отношенията ви. И това може само да ви радва, защото освен любовна двойка, общите интереси ви правят и много близки приятели.
Сексуална хармония
Да си го кажем направо: съвпадат в тази сфера е от огромно значение за връзката. Ако липсва, проблемът е сериозен и може да доведе до раздяла., не е тайна, че това е особено важно за мъжете. Все пак не бързайте да се притеснявате, ако сексуалният ви живот вече не е като в началото на връзката ви: ясно е, че след години е се създават определени навици и партньорите се напасват. Ако сте успели да съхраните искрата между вас и продължавате да се наслаждавате на интимните ласки помежду си точно както в първите месеци на отношенията ви, то вие имате една хармонична връзка.
Един в очите, един в сърцето
Най-голямото доказателство, че сте влюбени е, че единственият човек, за когото можете да мислите, е този до вас. Учени обаче са доказали, че партньорите, които проявяват интерес към други хора след шестия месец от връзката си, рано или късно имат проблем в отношенията си. И обикновено това води и до разрив на връзката. Така че, ако вие и половинката ви, сте ненаситни на взаимната си компания и не са ви необходими други хора, бъдете спокойни – всичко в настоящата ви връзка е повече от перфектно.Как да съхраним връзката от разстояниеЗаедно, но не съвсем. Връзките от разстояние са предизвикателство, което поставя пред сериозно изпит…Aug 12 2017vsyakajena.com