Детайлите, които мъжете никога не пропускат

0
845

Има мъже, които виждат само и единствено външния вид на една жена. Но днес няма да говорим за тях. Ще говорим за мъжете, които виждат отвъд това, което предлага първия поглед. И никога не пропускат следните детайли… И не, нямаме предвид най-очевидните качества, което нито едно мъжко око не пропуска. Вижте какво имаме предвид.
Ноктите
Не само жените забелязват добре поддържания маникюр. Мъжете също обръщат внимание на състоянието на ноктите и макар че не държат на специфични цветове и декорации, важно за тях е просто да се убедят, че те са здрави, добре оформени и чисти.Мъжът ми е вършил тези неща без да забележаМъжът ми е вършил „незабележими неща”, но аз не го бях осъзнавала досега.
И не, не става въпрос за и…
Sep 6 2017vsyakajena.com

Именно ръцете издават най-силно дали човекът спазва елементарна лична хигиена.
Финансовото положение
Интересно, но не само жените обръщат внимание на финансовото положение на отсрещния пол. Мъжете също се интересуват от една жена дали е финансово независима и ако е така, са по-склонни да се срещат с нея. И не можем да ги виним: във време, в което все повече жени се интересуват от мъжете заради парите им, притесненията на силния пол са напълно основателни.
Ароматът ви
Интересно е, че мъжете могат да запомнят парфюма на една жена още на първата им среща… и дълго след това да си го свързват само с нея. Затова не подценявайте уханието, което избирате, подсъзнателно то ще се запечата в паметта на отсрещния пол. Но не изневерявайте на себе си, за да се харесате на някого: заложете на аромата, който олицетворява вас самата. Индивидуалността преди всичко!
Усмивката
Твърдо го заявяваме: нацупените устни не са модерни! Мъжете искат да виждат жизнени, усмихващи се жени, а не такива, които изглеждат така, сякаш са сърдити на целия свят. А и шансът да спечелите някой стойностен мъж с усмивка е много по-голям, отколкото ако решите да им се му мръщите. Проверено!
Общителна ли си
Интересно е, че мъжете обръщат внимание на това колко динамичен е социалният ви живот. Всеки човек иска да бъде харесван, а мъжете искат и евентуалните им бъдещи приятелки също да бъдат харесвани. Затова бъдете сигурни, че обръщат внимание на това какви са отношенията ви с приятели, обичате ли да се забавлявате, как прекарвате свободното си време и други подобни.„Никога не се жени за българка!”- съветът на един чужденецПредлагаме ви основателните причини, изложени от един чужденец, защо сънародникът му трябва да помис…Sep 10 2017vsyakajena.com