Ако правим тези 5 неща, връзката ни ще цъфти и рискът от изневяра ще изчезне напълно

0
512

Когато срещнем човек, с когото си допадаме както по характер, така и по възгледи за живота, често решаваме, че това е точният човек за нас. В момента, в който отношенията ни станат сериозни, всеки от нас започва да гради планове за съвместно бъдеще, семейство, деца. За съжаление обаче в много случаи, колкото и да сме сходни в своите мисли и интереси, понякога връзката става нещо като навик, а страстта и щастието отстъпват пред битовизмите и навика. В такива моменти хората започват да търсят тръпка и понякога тя се изразява в изневяра. Изневярата от своя страна не е просто грешка, която може да се забрави. Тя руши както спокойствието и любовта, така и доверието между партньорите. Затова днес ще си поговорим за 5-те неща, които могат да поддържат огъня във връзката жив и да намалят риска от изневяра до минимум. Тези изводи са изведени от Уилард Харли – известен психолог, въз основа на изследване с 800 двойки.Ето кои са сигналите, по които ще познаем, че трябва да се борим за връзката си и да не се отказваме! Вижте как да ги разпознаемСлучвало ли ви се е да се окажете във връзка, в която се чудите дали има смисъл нещата да продължава…Nov 21 2018vsyakajena.com

1. Романтика и секс.
Всяка жена се нуждае от нежности, особено когато става дума за любовните игри. Целувките, прегръдките, милите жестове са задължителни, за да може дамата да се чувства добре и обичана. Мъжете пък се нуждаят от редовен, хубав секс. Затова е много важно и мъжете, и жените да полагат усилия, за да може всеки от тях да се чувства щастлив във връзката и да няма липси, които да задоволява извън взаимоотношенията си с партньора си.
2. Разговори и хобита
Жените са социални същества, които се нуждаят от вниманието на партньора си. Според изследването си, Харли установява, че всяка жена има нужда от поне 2 часа внимание от партньора си на ден. Мъжът пък се нуждае от жена, която да разбира и уважава интересите му. Той с радост би ги споделил с нея, ако тя прояви интерес. Честа причина за проблеми в отношенията е стремежът на жената да промени или премахне определени хобита на мъжа си.
3. Доверие и външен вид
Жените се нуждаят от мъж, на когото безусловно могат да се доверят за всичко. Затова силният пол не бива да си позволява дори дребни лъжи, защото колкото и незначителни да изглеждат те, всъщност разрушават доверието. Мъжът пък има нужда от привлекателна съпруга. Факт е, че мъжете обръщат внимание на външния вид и когато жената до тях спре да се поддържа, това им прави неприятно впечатление. Не само това, но мъжете смятат, че ако жената се грижи за външността си, тя показва, че държи на мъжа си.

4. Пари и домашен уют
Жените свързват парите със сигурността. Ако те видят, че партньорът им изкарва стабилни доходи, това за тях означава, че този мъж може да издържа семейство. И тук няма значение дали самата жена работи или не. Мъжете пък държат на уюта у дома. Те искат да се приберат при любимата си жена, в общия им дом и той да бъде приятен и да им носи спокойствие.
5. Родителство и възхищение
Когато в една връзка се появят деца, жените имат нужда да видят, че партньорът им се справя добре с бащинството. Това значи, че участва във възпитанието, интересува се от детето си и не ги оставя да се оправят сами. Мъжете пък имат нужда да се чувстват оценени. Когато жената до тях им показва, че е щастлива и че е горда с постиженията им, това им дава стимул да продължават напред.
Ако съумеем да правим тези неща във връзката си, то проблеми в нея почти няма да има и ще се радваме на стабилна и процъфтяваща любов с партньора си, твърди Уилард Харли.
Яна ВОЙНОВАПсихолозите установиха, кои са петте неща, които всяка жена иска да притежава във връзката си. Ще се изненадате със сигурност!И на мъжете, и на жените им се е случвало да изпаднат в емоционален застой, когато се намират в дълг…Nov 20 2018vsyakajena.com