6 скрити детайла в известни филми, които разкриват сюжета (Снимки)

0
246
известни филми

За зрителите обикновено е най-интересно, когато в даден филм се случи нещо неочаквано. Именно в това се крие магията на режисурата. Понякога обаче режисьорите и сценаристите нарочно оставят „следи“ на зрителите, които са почти незабележими. Днес ще ви представим именно няколко такива скрити детайла в известни филми, които разкриват сюжета.

Рядко забелязваме малките детайли във филмите, които създателите им добавят. Това е така, защото винаги сме толкова погълнати от сюжета, че ги изпускаме, пишат от dama.bg. Понякога те имат тясна връзка с главния герой, а друг път са препратка към създателите или края на продукцията. Представяме ви 6 детайла, които може би не сте забелязали в изброените филми. Те ще ви накарат да ги изгледате отново.

„Властелинът на пръстените“

Снимка: dama.bg

През целия филм Боромир носи броня със символите на Гондор. Преди да умре, Арагорн му казва, че няма да позволи Гондор да падне. При тези думи той приема Арагорн за свой крал. След смъртта му той взима бронята. Това е сцена от филма, която трае 2 секунди. Героят носи бронята на своя приятел почти във всяка битка.

„Хари Потър и Нечистокръвния принц“

Снимка: dama.bg

В първите 2 филма играчите на куидич нямат номера на екипите си, но в 6-ия филм ги виждаме. Това е подсказка, че Хари е седмият хоркрукс.

„Жокера“

Снимка: dama.bg

Всеки часовник във филма показва 11:11. Феновете имат много теории. Една от тях е, че часовникът не се мести, защото всичко е в главата на Артър.

„Тайната на Коко“

Снимка: dama.bg

Във филма героите използват стара технология. На снимката се вижда първият компютър на Епъл, а създаделите на филма го поставят с причина. През 1985 година излиза компютърът, а през 1986 Стийв Джобс купува Пиксар.

„Убий Бил, vol.1”

Снимка: dama.bg

Никой не знае името на героинята на Ума Търман до самия край на първия филм. Чак във втория се обръщат към нея по име. Оказва се, че Тарантино ни е казал името ѝ, когато си купува самолетен билет.

„Петият елемент“

Снимка: dama.bg

Във филма петият елемент трябва да обедини останалите 4 земни, за да преборят злото. В началото виждаме йероглифите на всеки от тях, който се състои от 5 линии. Ето защо виждаме и това число на много места. Лийло има татуировка на ръката, която свързва останалите 4 елемента. Тя го прави, но се вижда и 6-та линия, която според фенове е грешка.

Вижте още:5 от най-противоречивите филмови двойки (Снимки)Днес ще си поговорим за някои от най-противоречивите филмови двойки. Ясно е, че когато се прави филм…Jun 26 2020vsyakajena.comСкритите детайли в 6 филма, разкриващи неочаквания край (Снимки)Днес ще си поговорим за скритите детайли в някои филми. По принцип за зрителите филм, който има неоч…Jun 4 2020vsyakajena.com