Талантът на Силвия Кацарова е поразителен. Вие знаете ли тази песен (Видео)

0
376
Силвия Кацарова

Музиката е едно от приложните изкуства, които бързо се превръщат в световен хит. Не само, че благодарение на прекрасните гласове на певците и певиците, хората могат да се насладят на невероятни изпълнения, но и богатството и разнообразието на музикалните инструменти прави музиката едно неповторимо изживяване, което понякога е единственото, което може да ни успокои, да ни развесели или пък разсее от злободневните грижи.

Разбира се, всеки човек се вълнува от различни стилове музика и тук отново опираме до индивидуалните предпочитания на хората, както и до средата, в която сме израсли. Обикновено вкусът ни за музика се формира през целия ни живот, защото можем да открием нови стилове и изпълнители, които не сме подозирали, че харесваме, но първите музикални знания придобиваме от родителите си и музиката, която те харесват.Тази песен е емблематична: Да й се насладим (Видео)Музиката е едно от приложните изкуства, които бързо се превръщат в световен хит. Не само, че благода…Aug 18 2019vsyakajena.com

Когато става въпрос за музикални произведения, един от най-значимите фактори, които показват дали песента е наистина добра, е времето. Факт е, че музикалната индустрия постоянно създава песни, които се превръщат в хитове, но след определен период от време, те често се забравят. Когато обаче една песен остане в съзнанията и сърцата на хората с години, можем да я наречем истинска класика.

Силвия Кацарова е част от онова силно и талантливо българско музикално поколение, което години наред радва публиката с изпълненията си. Талантът на тази плеяда от музиканти е неоспорим, а фактът, че те и до ден-днешен изнасят концерти и имат уважението на публиката е показателен за това. Днес ви представяме една от най-емблематичните й песни – „Обещай ми любов“. Ако тази песен е любима и на вас – споделете я с приятелите си!
Яна ВОЙНОВА

Това се казва класика: Да си припомним една вечна песен (Видео)Музиката е едно от приложните изкуства, които бързо се превръщат в световен хит. Не само, че благода…Aug 17 2019vsyakajena.com