Ето какви странни подаръци получиха Софка и Гринго за сватбата

Софка

Едно от най-грандиозните събития на година се състоя – ромският славей Софи Маринова и нейният възлюбен Гринго сключиха брак. Това беше една от най-големите мечти на Софка – да се види в бяла рокля. И я сбъдна. Освен това го направи по един изключително запомнящ се начин – определено това ще остане едно от най-коментираните събития за тази година.
И освен страхотно парти с много шум и щури забавления, Софка и Гринго получиха и много интересни подаръци по повод сключването на брака си.Софи Маринова отправи закачливо предизвикателство към БониСофи Маринова е може би една от най-утвърдените поп-фолк изпълнителки у нас. Тя започва своята музик…Feb 8 2019vsyakajena.com

Младоженците и кумовете – колежката на Софка – поп-фолк дивата Преслава и нейната половинка Павел, са си разменили подаръци за домовете. Много от гостите са подали дебел плик с висока сума пари, с която младоженците да си купят, каквото решат и да им остане като хубав спомен от вълнуващия сватбен ден. В повечето случаи това са и основните подаръци, които младоженците получават.
Други пък са подарили на младото семейство екскурзия до екзотична дестинация и именно там ще бъде тяхното сватбено пътешествие. Разбира се, там ще бъдат сами, а не както се предполагаше по-рано, че синът на Софка – Лоренцо, ще бъде с тях. Все още не е ясно кога двамата влюбени ще се отправят на романтично пътешествие, защото ангажиментите на певицата на сцената са много.
И освен всички тези подаръци, Софка и Гринго получиха още гравирани часовници и нещо много интересно – живо теленце, агънце и козле. Дълго време се решава тяхната съдба, но накрая Софка успя да убеди Гринго да не ги колят, а да си ги отглеждат.Миналото на Софи Маринова е разкрито. Ето какво й се е налагало да прави като детеСофи Маринова е една от най-гласовитите поп-фолк певици у нас. Дори и хората, които не харесват този…May 12 2018vsyakajena.com