Виц на деня за 27 август 2019 година

0
217
виц на деня за 30 август

Виц на деня:
– Как изглежда жената на твоите мечти?
– Над 40, пълничка, но не дебела, с очила, костюм, не е първа красавица, но се грижи за себе си… и работи като нотариус. Един ден ще ми звънне „Почина ваш чичо, който е милиардер и Вие сте неговият единствен наследник.“
***
Върви лекция за вредата от алкохола. Лекторът казва:
– Много жени напускат мъжете си, защото пият.
От задния ред пита мъж:
– Колко трябва да пием, за да се случи това?
***

Модерна циганка гледачка към минаваща девойка:
– Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам… Имейл шъ получиш! Голем късмет та чака! Един чиляк много хубави неща ти мисли. Все та причаква в SKYPE, ама ти много са крийш, ма! Пусни му оторизейшън, стига си го мъчила! Той много та `аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръка да вида по-добре. Аууу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай антивирусната програмъ да н`си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да те пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ тъ кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Уиндуса да ти висне кат` г*за на прабаба ми! И имейла с въшки да ти затрупат! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забрайш и да ти спрът интърнета!
***Виц на деня за 4 юли 2019 годинаВиц на деня:
Един мъж се притеснявал, че жена му вече не чува и ще има нужда от слухов апарат. Тъй к…
Jul 4 2019vsyakajena.com

Значи, карам си оня ден към работата и пред мене едно BMW Е36. Гледам на задното стъкло, че се продава и набирам номера:
– Ало, за БееМВе-то се обаждам.
– Да, продава се!
– А върви ли?
– Много ясно!
– Ми айде тогава настъпи газта или мръдни вдясно, че от пет минути ти святкам да мина…
***

Нито един п*рно филм няма такъв засукан сюжет, какъвто има в главата на жена, чийто мъж не вдига телефона!
***
Добре, че детските мечти не се сбъдват! Иначе, сега щях да съм космонавт, да карам Лада и да имам ключ от сладкарницата!Виц на деня за 24 юли 2019 годинаВиц на деня:
Момче говори с майка си по телефона:
– Мамо, аз съм в един стриптийз бар.
– Виждаш ли н…
Jul 24 2019vsyakajena.com