4 правила за перфектни нокти, които всеки маникюрист следва

0
443
перфектни нокти

Всяка жена се стреми да има перфектни нокти. Причината за това е, че поддържаният маникюр показва жената като грижовна към себе си, което обезателно прави добро впечатление. Много често решаваме да се доверим на професионален маникюрист, който да се погрижи за ноктите ни и това е най-добрият вариант, тъй като професионалистите знаят кое е най-доброто за кожата и ноктите и ще ги поддържат перфектни винаги.

Факт е обаче, че понякога ни се налага сами да поддържаме ноктите си и съответно всяка от нас се старае да ги направи безупречни. Затова и днес ви представяме 4 правила за перфектни нокти, които ще ни помогнат да постигнем целта си.

1. Кожички
Кожичките в основата на нокътя трябва да бъдат поддържани. Това може да се случва по да начина – чрез изрязване или избутване. Който и от двата да предпочетем, не бива да пренебрегваме тази стъпка, защото те събират микроби и освен това закриват част от нокътната плочка. 4 трика за заздравяване на ноктите ниВсяка жена мечтае за красиви и дълги нокти. Нежен цвят за лятото и подходяща форма ще са перфектният…Jun 25 2019vsyakajena.com

2. Грижа за ръцете
Кожата на ръцете, особено ако си правим гел лак, е подложена на облъчване, което я изсушава. Затова е много важно след маникюр да нанасяме хидратиращи кремове, които да я подхранят и да направят цялата ръка да изглежда нежно и красиво.

3. Лакочестител
Лакочестителят помага да премахнем не само предишен лак, но и натрупаната мръсотия по нокътната плочка, ако сме били известно време без лак. Необходимо е винаги преди нанасяне на лак да почистваме нокътя добре, защото когато основата ни е чиста, маникюрът ще издържи по-дълго.

4. Освежаване
Добре е да не забравяме, че лаковете губят своя блясък след няколко дни, изложени на различни влияния. Затова е добре да освежаваме маникюра си на две седмици, за да можем да сме сигурни, че ноктите ни изглеждат добре през цялото време.
Яна ВОЙНОВАПравейки тези 5 неща сами съсипваме ноктите сиНоктите са важна част от външния вид на всяка жена, дори и да ни го осъзнаваме. В много случаи остан…Apr 17 2019vsyakajena.com