С тези лесни трикове ще се отървете завинаги от петната от дезодорант върху дрехите

0
420

Каквото и да казват в рекламите, почти всички дезодоранти оставят бели петна по дрехите. Повече или по-малко забележими, определено за никого не е приятно и комфортно да има нещо такова по дрехите си.В следващите редове ще откриете няколко съвета как завинаги да кажете „сбогом” на петната от дезодорант по дрехите ви.
Как да ги предотвратите
1. Повечето дезодоранти съдържат алуминиеви соли, които са страхотни за блокирането на работата на потните жлези, но оставят петна. Когато избирате дезодорант, погледнете състава му, описан на етикета. Ако няма индикация за алуминиеви соли, под каквато и да е форма, шансът да имате петна по дрехите, е минимален.
2. Дезодорантите, които използвате трябва да изсъхнат напълно върху тялото ви, преди да се облечете. Ако използвате ролон – то проблемът едва ли ще е налице.Потните петна под мишниците ме караха да се червя от срам, но най-накрая му хванах цакатаАко и вие искате да се отървете от вечните смърдящи петна под мишниците, прочетете това.
Лято е и те…
Jul 6 2018vsyakajena.com

Ако намерите петна:
1. Свалете дрехите си и започнете енергично да търкате петната с помощта на плата. Така те ще изчезнат.
2. Ако петното е още влажно, то може да го разтриете с мокра кърпа.
3. Преди да изперете дрехи с петна от дезодорант, първо изплакнете плата със студена вода и след това бутнете дрехата в пералнята.
4. Ако все още има петно, то им сложете малко винен оцет и го втрийте добре със стара четка за зъби. Оставете петната с оцета за нощта, на сутринта изплакнете.
Източник: jenata.blitz.bgСамо 5 капки от този натурален продукт и бръчките и петната изчезват за 2 седмициЕто колко лесно може да се погрижите за кожата си и да я направите перфектна само за две седмици.
Да…
Jul 1 2018vsyakajena.com