Работата в офиса вреди на кожата ти, но ето няколко трика, с които да оправиш проблема

0
391

Работата в офис с климатична система често може да увреди и изсуши кожата на лицето ти. Помещението е затворено, температурата е непостоянна или пък не съответства на външната такава, въздухът не се обновява достатъчно често. Всичко това е стрес за кожата. Има обаче няколко лесни хитринки, които действат безотказано. Нека не губим повече време и видим кои са те.

1. Правете редовно колагенови маски

След дълъг работен ден кожата на лицето е замърсена. За да я почистите и същевременно да я заздравите изберете колагеновите маски.4 основни правила, чрез които да запазим кожата си винаги свежаЖивотът минава на бързи обороти и никой от нас не може да го спре. Нашата кожа поставя физическата н…Sep 9 2017vsyakajena.com

2. Използвайте качествени продукти

Не пестете пари от грижата за кожата. Използвайте само висококачествени марки с доказано действие. Ако използвате по-евтини с неясен произход, рискувате да раздразните и увредите допълнително кожата.

3. Използвайте хиалуронова киселина

Всички са добре запознати с полезното действие на хиалуроновата киселина. Тя подмладява и съживява кожата. Мажете се с нея поне 3 пъти седмично, за да забележите ефект.

4. Използвайте термална или розова вода

Напоследък нашумя термалната вода. Тя съчетава тонизиращ и хидратиращ ефект в едно. Освежава кожата и я почиства от насъбралите се микроби и бактерии. Всичко това прави и розовата вода, така че оставяме избора на вас.

Вземете водата със себе си(обикновено са спрей флакони) и я се пръскайте 2-3 пъти дневно. Използвайте я редовно и ще усетите нейното невероятно въздействие върху кожата.

5. Използвайте продукти спрямо вида на кожата

Освен че е важно да използвате качествени продукти има значение и типа кожа. Ако имате мазна кожа, то при неправилно третиране не само че няма да се справите с нея, но и ще влошите положението. Същото се отнася, ако имате суха кожа. Посъветвайте се със специалист, който ще ви насочи към правилните продукти за вашата кожа.

6. Пийте достатъчно вода

Не забравяйте да си набавяте достатъчно количество вода. Тя поддържа кожата мека и гладка. Доставя й необходимото количество кислород. Пийте поне по 2 литра вода на ден, за да не се сблъсквате със сухата и напукана кожа.

Грижата за лицето не е лесно, но ако спазвате тези прости съвети, ще намалите вредното влияние на затворените помещения, в които работите и ще се сдобиете с кожата, за която винаги сте мечтали.Стресирани? Уморени? Болезнени стави? Този метод ще направи чудеса с вас! (ВИДЕО)Нека ви разкажем за едно интересна комбинация от йога, плавност и … стол.
Точно така, стол.
Чогафл…
Aug 21 2017vsyakajena.com