Мъжете полудяват по тези 7 части на женското тяло. Вие сетихте ли се за всички тях?

0
365

Много жени прибягват до пластична хирургия, за да се харесат на мъжете. През 2009 г. Соланж Магнано, 37-годишна манекенка и бивша Мис Аржентина, почина от усложнения след операция за стягане на дупето. Жалко, че Магнано е решила да претърпи подобна интервенция в името на красотата. И докато ние смятаме, че трябва да има граници в това докъде са готови да стигнат жените, за да бъдат по-привлекателни за своите любими, ви казваме, че не трябва да се притеснявате, защото мъжете си падат по естествената красота. Ето и кои части на женското тяло обожават, дами:
1. Косата
Или по-скоро начинът, по който леко ухае на ваниловия ти шампоан през деня. Начинът, по който пада пред очите ти и моли да бъде пригладена зад ухото. А начинът, по който блести прави почти невъзможна съпротивaта му да прокара пръстите си през нея.
2. Очите
Деби Гибсън пееше: „Изгубих се в очите ти.“ Да, наистина са хипнотизиращи, независимо дали умееш да правиш опушен котешки грим.
3. Кожата
Тя е мека, гладка и копнее за ласки! Именно тя е и една от причините, поради която половинката ти ще иска да е насаме с теб. А допирът на неговата кожа до твоята не може да бъде описан с думи…Ще се изненадате, че тези 7 неща се променят в тялото ни, когато се влюбим. Ето какви са изменениятаЛюбовта не само предизвиква пеперуди в стомаха, но и засяга цялото ни тяло, чрез хормонални и психич…Jul 17 2018vsyakajena.com

4. Ключицата и извивката на врата
Има нещо в ключицата, което я прави една от най-обичаните части на женското тяло. Мъжете просто не могат да ѝ устоят! Може би тайната се крие във вдлъбнатината, която е перфектна за усещане на естествения аромат на тялото или за продължителни целувки.
5. Коремът
Като дами не разбираме това, но е факт, че мъжете обичат зоната около пъпчето.
6. Извивките
Силата на жените е в тях – в малката извивка на гърба, в полюшващите се бедра, докато ходим и в привлекателното и сочно дупе. Всичко това крещи Жена! За бога, не ги разваляй с операция!
7. Гърдите
Макар технически трябва да ги причислим към извивките, гърдите притежават особена привлекателност за мъжете, която не се съчетана с никоя друга част от женското тяло. Размерът им няма значение. Само фактът, че ги имаме и могат да ги видят без дрехи, ги подлудява!
Източник: dama.bgЕто как се прави! Иван Железния е на 72, но има тяло на млад спортистНе е за вярване, че човек може да постигне перфектна форма на преклонна възраст, но ето, този българ…Jul 9 2018vsyakajena.com