Колкото и да е силен парфюмът ми, все изветрява. Ето къде трябва да се пръскаме, за да остане ароматът по-дълго време

0
545

Ако до този момент сте си мислели, че единствените и най-правилни за ароматизиране с парфюм места са дланите, шията и ъгълчетата зад ушите , оказва се, че това далеч не е така. В действителност точките по тялото, по които се усеща пулсът – китки, шия, зад уши – са с по-висока температура. Напръсквайки парфюм там, той ще се носи във въздуха вследствие на изпаряването. Специалисти обаче твърдят, че зоната, която най-много пренебрегваме и която се явява още по-подходящото място за тази цел, е… пъпът. Според тях формата му служи като естествено хранилище за дълготраен аромат, чиято дълготрайна устойчивост се подсилва и излъчва от топлината на тялото.С тези лесни трикове ще се отървете завинаги от петната от дезодорант върху дрехитеКаквото и да казват в рекламите, почти всички дезодоранти оставят бели петна по дрехите. Повече или …Jul 23 2018vsyakajena.com

Знаменитости като Лив Тайлър и Адриана Лима се кълнат в този трик. „Когато се парфюмирам, винаги слагам по няколко капки върху пръстите, китките и задължително на пъпа си“, споделя Лив Тайлър пред Into The Gloss. За да нанесете правилно парфюм върху пъпа, нужно е само да впръскате една струя, без да я втривате, пише „За жената“. Добре е да позволите на аромата да изсъхне сам върху мястото, тъй като ще се разгради по-бързо, ако го разтъркате с длан. Така че, мили дами, освен пулсовите точки, зоната зад коленете и вътрешната страна на лактите, не забравяйте да ароматизирате и… пъпа – това ще доведе до бавното отделяне на аромата през целия ден и ще направи уханието много по-дълготайно и осезаемо.
Източник: rabadu.comПотните петна под мишниците ме караха да се червя от срам, но най-накрая му хванах цакатаАко и вие искате да се отървете от вечните смърдящи петна под мишниците, прочетете това.
Лято е и те…
Jul 6 2018vsyakajena.com