Как лесно да прикрием натрупаните килограми през карантината с дрехи

0
487
натрупаните килограми

Карантината бе наложителна, с оглед на ситуацията, но тя имаше своите негативни последици за повечето от нас. Една от тях бе натрупването на някой друг излишен килограм. Затова и днес ви представяме как лесно да прикрием натрупаните килограми през карантината, при това само като използваме удачни дрехи.

Продължителната карантина официално приключи, което означава, че вече е време да съблечем меките и удобни домашни дрехи и да се опитаме да влезем отново в любимите си дънки, пишат от woman.bg. Ако това обаче се окаже мисия невъзможна поради няколкото килограма в повече заради карантината и обездвижването, и ако не сте доволни от отражението в огледалото, можем да ви предложим два варианта: да се запознаете по-подробно с темата “бодипозитив” и да започнете да обичате тялото си дори и с допълнителните няколкото килограма или да се научите да маскирате несъвършенствата на фигурата с помощта на дрехи. Ето няколко малки трика за транзитното време до постигането на заветната обичайна форма.

Забравете за екстремния over-size
Ако мислиte, че торбестите суитчъри и рокли ще ви помогнат да прикриете излишното тегло, имаме разочароваща новина. Големият размер прави фигурата ви безформена и само добавя визуален обем. Не залитайте и в другата посока – към прилепналите дрехи – „калъфи“ и тесни гащеризони – те само ще привлекат вниманието към недостатъците на тялото.

Не експериментирайте с цветни щампи
Когато избирате цветове, бъдете сдържани. Не е тайна, че дрехите, украсени с цветни щампи, могат да ви направят визуално по-големи. Същото правило важи за много светлите облекла.

Избягвайте бели дънки, панталони, рокли и чорапогащи
По-тъмните нюанси, напротив, ще ви помогнат да изглеждате по-стройни.

Избягвайте плисето
Гънките върху дрехите придават обем, а прекомерно широките силуети ще ви направят визуално по-големи, така че бъдете внимателни. Ако се опитвате да маскирате обема на бедрата, вашият избор са прави панталони, дънки и поли.

Не пренебрегвайте „магията“ на вертикалното райе
Друга аксиома на модата – вертикалните линии визуално ви разтягат. Можете да се надсмивате на този класическия трик или да се уверите от първо лице, че този прийом наистина работи.

Внимавайте с дължината на дрехите
Съществува мит, че дългите пуловери, суитчъри и тениски могат да скрият излишните килограми. Само че това изобщо не е така. Обемният дълъг пуловер или широка тениска само ще създадат дисбаланс на цялата визия, визуално ще направи краката по-къси, а задните части – по-големи. Изберете модели точно под талията.

Вижте още:Таблетка аспирин в пералнята прави чудеса с дрехите виЧудили ли сте се как можете да подобрите дейността на пералнята си? Да предпазите дрехите и те да ст…Jun 13 2020vsyakajena.com7 дрехи, които всяка жена над 40 трябва да имаДрехите са едно от нещата, които могат да ни отличат от останалите. Повечето от нас ги използваме не…Apr 11 2020vsyakajena.com