Звездите в Холивуд полудяха по тази нова 8-часова диета. Ето каква е тайната на скоростното отслабване

0
463

Напоследък все по-често се говори за 8-часовата диета, която е станала любима на много от звездите в Холивуд. Никол Кидман и Хю Джакман са само малка част от известните личности, които се доверяват точно на този начин за сваляна на килограми. Диетата е известна още като „16:8“ и се изразява основно в забраната да се яде 16 часа в денонощието, а останалите 8 часа храната е позволена. Може би ви се струва прекалено да лишите организма си от храна в продължение на 16 часа, но истината е, че ние правим тъкмо това всеки ден, докато спим. Замислете се колко часа храносмилателната ви система е в покой от последното ви хранене за деня до закуската на следващия ден. Идеята на диетата е да увеличи максимално периода от последното и първото хранене за деня, тъй като през това време храносмилателната система ще има възможност да преработи цялата храна, която сте приели през деня, да си почине и да се възстанови. Повечето привърженици на диетата просто спазват правилото да закусват в 10 сутринта, да обядват в 14 часа и да вечерят в 18 часа. Дали диетата наистина има ефект? Отговорът на въпроса дава известната диетоложка Лий Холмс.Датската диета громи килограми наред! Ако не сте чували за нея, ето какво трябва да знаетеИскате да се отървете бързо от излишните килограми? Ето как да го направите само за 13 дни.
Датската…
Jun 21 2018vsyakajena.com

Тя потвърждава, че идеята за 16-часов строг пост всеки ден е много добра. Но това в никакъв случай не означава, че ако през деня приемаме висококалорични храни, които имат ниско съдържание на протеин, ще бъдем сити 16 часа и ще сваляме килограми. Съветът на Лий е да избираме храни, които имат високо съдържание на протеини и храни с „добри мазнини“. Диетоложката споделя също, че в началото е трудно да привикнем към новия режим, но след 2 седмици тялото свиква с 16-часовия глад. Освен това тя съветва всички дами да бъдат внимателни с храните, които приемат, като най-добре би било да заложат на полезни и здравословни ястия. Според Лий Холмс диетата не е подходяща единствено за хора, които страдат от хранителни разстройство. Джоан Питърс е 41-годишна майка на 2 деца, която също твърдо вярва в 8-часовата диета. Тя споделя, че е свалила 5 килограма, като се е хранила само в прозореца от 8 часа на денонощие. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар.
Източник: dama.bgНе диета и тренировки, вижте какво наистина ще ви помогне да отслабнете!Ако вече сте изпробвали различни начини за отслабване, но не сте доволни от резултата, значи тази ст…Jun 20 2018vsyakajena.com