„Динамична диета“ – новият хит в отслабването

0
384
динамична диета

Външният ни вид е важен, колкото и да не ни се иска да го признаем. Той е първото, което останалите хора виждат и изиграва огромна роля за това какво първо впечатление оставяме у хората. Разбира се, има неща от него, които не можем да променим като форма на очите, главата, цвят на кожата – те се определят генетично. В същото време има неща, които можем да контролираме и те именно се превръщат в онези детайли, определящи как точно изглеждаме.

Едно от тези неща е как изглежда тялото ни. Това се определя както от начина ни хранене, така и от физическата ни активност. Ако тренираме редовно, тялото ни се стяга и обратното. Разбира се, всеки от нас има периоди, когато си позволява почивка от тренировките и от хранителните режими, но често това се отразява на външния ни вид. В тези моменти прибягваме до диетите.Диета-чудо топи 18 килограма за 2 седмициКилограмите на всеки от нас са различни и те не са константа. Това значи, че в определени моменти, п…Jul 27 2019vsyakajena.com

В днешно време има най-различни диети, които можем да опитаме, докато намерим онази, която ни действа най-добре, без да ни вреди. Това, което не бива да забравяме е, че диетата може да бъде добро начало, но за да запазим резултатите, трябва да полагаме постоянни усилия. Днес ще ви представим „динамична диета“, която бързо се превърна в новия хит в отслабването.

Тя е лесна за изпълнение, но е тежка, затова не бива да я правим твърде дълго време. Това, което се изисква от нас е да започнем деня с чаша прясно изцеден сок от плодове. За обяд пък хапваме парче постно месо или пиле със зеленчуци. За вечеря пием чаша ароматизиран чай. Ако спазваме тази диета, мастният слой ще изчезне за нула време. Важно е паралелно да пием много вода и да набавяме на организма си витамини, защото както вече казахме, диетата е изтощителна. Забележка: Тази статия е с изключително информационна цел. Преди да използвате каквито и да е диети и средства от народната или алтернативната медицина, се консултирайте със своя лекар!
Яна ВОЙНОВАС тази диета казваме „сбогом“ на целулита за нула времеЦелулитът е един от най-неприятните проблеми, които не само не са лицеприятни, но и влияят негативно…Jul 18 2019vsyakajena.com