Тези 3 цвята ще ни помогнат в отслабването

0
253
3 цвята

Килограмите са едно от нещата, които често не ни харесват в нас самите. Разбира се, трябва да се прави разлика между обективен факт и внушението, че сме твърде пълни, защото понякога второто може да доведе до сериозни последици, които в по-тежки случаи могат да бъдат и фатални. Именно затова преди да започваме каквито и да е режими за отслабване, трябва да се консултираме с лекар, който да ни каже дали имаме нужда от това или не. Но така или иначе има една основна причина за напълняването без да се усетим и тя е апетитът ни. Когато обичаме да си похапваме, това може лесно да излезе извън контрол, защото стомахът ни се разширява и така започваме да се храним с повече, отколкото ни е необходимо. Затова един от най-ефективните начини да контролираме теглото си и отслабването без да се лишаваме от нищо е като следим порциите си и потушаваме апетита си. Въпросът е как точно да го постигнем. А отговорът е много прост – с помощта на цветовете.5 странни начина за отслабване, които са адски ефективниБорбата с килограмите е постоянна за много от нас. Обикновено темпът, с който напълняваме се определ…May 1 2019vsyakajena.com

Да, има три цвята, които могат ефективно да ни помогнат в отслабването. Причината е, че те влияят на очите ни, а както са казали хората: „Човек яде първо с очите си“. Ето и кои са тези 3 цвята.
1. Жълто
Жълтото е жизнерадостен и жив цвят. Когато видим нещо жълто, то ни кара да се усмихнем и настроението ни автоматично се повишава. Освен това се счита, че жълтото спомага за по-добрата и ефективна работа на метаболизма и храносмилателната ни система, така че е добре да си хапваме в жълти чинии и с жълти прибори, ако искаме да отслабваме, докато се храним. Освен това можем да наблегнем и на жълтите храни – лимони, тиквички, чушки, ябълки.
2. Зелено и виолетови оттенъци
Зелената, синята и виолетовата гама са най-подходящи за отслабване. Причината е, че те са успокояващи и така елиминират яденето от стрес, например. Освен това ако се храним в съдове в тези цветове, без да се усетим ще започнем да се храним по-спокойно, а това само по себе си води до приемане на по-малко храна и съответно – сваляне на килограми.
3. Червено
При червения цвят има една уловка. Ако го използваме за прибори и съдове, той може да повиши апетита ни, защото е сред по-агресивните цветове. Ако обаче използваме червени продукти в диетта си като ягоди, ябълки, чушки, домати, ще си помогнем, защото всички те са богати на антиоксиданти и не са никак калорични, а това е прекрасна комбинация за тези, които искат да свалят накой друг килограм, без особени усилия.
Яна ВОЙНОВАСупер скоростно отслабване с диета 159 билкиХубавата фигура е от изключителна важност за всяка една жена и нито една от нас не може да го отрече…Apr 1 2019vsyakajena.com