С тези 6 упражнения ще изваем талията си у дома

0
310
упражнения

Лятото все повече наближава и всеки се сеща за факта, че през зимата се е поотпуснал и се е заоблил на някои места по тялото си. Съвсем нормално през пролетта хората да се активизират, тъй като това е сезонът, когато природата започва да се събужда и нашето съзнание също става по-будно и по-осъзнато. Днес ще ви представим 6 упражнения, с които лесно и бързо ще успеем да се вталим, без да губим излишно време по фитнес залите. Ето и какво точно трябва да направим, за да се сдобием с мечтаната талия.

1. Странично докосване
Лесно упражнение, което помага за стягане на косите мускули. Трябва да легнем на пода по гръб и да сгънем краката в коленете, като максимално доближим петите си до дупето. След това се накланяме настрани, като се стремим с ръка да докоснем крака си. Повтаряме упражнението от всяка страна по 15 пъти, 30 пъти общо.

2. Странични коремни преси
Това упражнение също служи за извайване на косите мускули. Трябва да легнам на дясната си страна, като краката ни са един върху друг, а ръката ни е под главата, за да я поддържа. След това повдигаме краката си, като ги държим изпънати, и повдигаме и торса си, за да образуваме буквата V. Повтаряме упражнението 8 пъти от всяка страна.Тези 6 упражнения са чудесен избор за начинаещиПовече от 90% от хората, които започват да ходят на фитнес, се отказват през първите 3 месеца. Основ…Mar 8 2019vsyakajena.com

3. Дъска
Упражнението „дъска“ е универсално, тъй като натоварва всички мускули. За да го изпълним, трябва да застанем на лакти и пръсти, а дупето и гърбът ни трябва да са в права линия. Задържаме тази позиция, колкото можем. Добре е да започнем с 20 секунди и с дните да увеличаваме времето, за да постигнем ефект.

4. Коремни преси от прав стоеж
Освен мускулите на корема, с това упражнение ще натоварим и тези на бедрата си. Трябва да застанем прави с леко разкрачени крака и ръце зад тила. Повдигаме дясното си коляно, като наклоним левия си лакът към него, след което сменяме страната. Повтаряме 15 пъти от всяка страна, общо 30 повторения.

5. Махало
За да изпълним това упражнение трябва да легнем по гръб на пода. След това изпъваме ръцете си встрани и изправяме краката си вертикално, като ги държим изпънати. След това започваме бавно да спускаме краката си наляво, но без да докосваме земята. След това се връщаме в изходна позиция и повтаряме и надясно. Повтаряме упражнението общо 30 пъти.

6. Магарешки ритник
За да изпълним това упражнение трябва да застанем на четири крака наа пода. След това вдигаме десния си крак, като го държим свит в коляното. Когато стъпалото ни е на нивото на дупето спираме и стягаме мускулите наа дупето. След това сваляме крака и повтаряме от другата страна. Повтаряме упражнението 20 пъти за всеки крак.
Яна ВОЙНОВАТези три упражнения за дупе правят чудеса (Снимки)Всяка жена се стреми по някакъв начин да поддържа фигурата си такава, каквато я харесва. Факт е, че …Feb 18 2019vsyakajena.com