неподходящи

Влюбването е чувство, над което обикновено нямаме контрол. Някаква невидима притегателна сила ни тласка към някого, понякога и към човек, за когото разумът ни казва, че не е подходящ, но сърцето е на друго мнение, пишат от az-jenata.bg. Ако по някаква причина все се влюбвате в лоши момчета, за които знаете, че не са добра партия, може да е от зодията ви. Някои зодиакални знаци имат удивителната способност да се влюбват именно в лошите момчета, което обаче невинаги е лошо, стига да сте готови да посрещнете такава връзка с цялата ѝ бурност. Ето кои са тези зодии, които все си падат по неподходящи:

Овен
Като хора, които обожават предизвикателствата, Овните жадуват за лоши момчета. Дори да знаят, че това, което ще последва, надали е в положителна за тях посока, те не се спират пред нищо. Неподходящите момчета непрекъснато присъстват в живота им. Лудориите, които вършат в компанията на такива мъже кара жените Овен да се отдават изцяло на страстта без да разсъждават в дълбочина. Овните харесват предизвикателството да се справят с такива лоши момчета. Опитват се да превъзпитават, направляват, диктуват. Колкото по-опърничав е един мъж, толкова по-сладка е победата за жената Овен. Това повишава адреналина и страстта ѝ.

Близнаци
Близнаците харесват лошите момчета, защото са вълнуващи и различни от останалите. Скуката и рутината са двете неща, които убиват тотално страстта у Близнаците, както и мотивацията им да продължат връзката. Ето защо интересът им към неподходящите мъже е толкова голям. Той просто подсказва, че на хоризонта се задава непредвидима буря и това ги привлича. Обикновено много добре знаят как ще приключат нещата. Това обаче не ги спира да се впускат отново и отново в такива връзки.Разберете какъв е вашият дом според зодиятаЗодиакалните знаци са 12, като са разпределени в тройки в четирите основни природни елемента: Огън, …May 5 2019vsyakajena.com

Скорпион
Жените Скорпион са от онези зодиакални знаци, които нарочно се стремят към мъже, с които знаят, че не могат да имат нормална връзка. Нещо отвътре ги кара да правят съзнателен грешен избор и това им харесва. Желанието да се срещат с лоши момчета е един от тези избори. Част от Скорпионите харесват тръпката да бъдеш с някого, който нарушава правилата, не му пука и не се съобразява с нищо. Колкото по-рискуваща е една връзка, толкова по-привлекателна е за Скорпиона. Загуба на интерес за тази зодия означава загуба на любов.

Стрелец
Стрелецът се самоопределя като смел и приключенски настроен зодиакален знак. Жените от тази зодия не само, че желаят лоши момчета, но са и също толкова непоколебими и авантюристични, за да им подражават тотално. Това е една от най-приключенските зодии, които не понасят скуката и еднообразието. Стрелците обичат да са известни, популярни и много харесвани. Да предпочитат светлините на прожекторите, а опасните връзки им носят именно това. С колкото по-интересни хора се обгради Стрелецът, толкова по-жив се чувства.

Водолей
Водолеят е привлечен от всеки, който изглежда и се държи различно. Ако сте лошо момче с необуздано излъчване, което знае какво иска и то определено няма нищо общо със статуквото, определено ще привлечете интереса на жената Водолей. Нарушаването на правилата е сред специалитетите на Водолея. Тази зодия обожава неизвестното, интересното, вълнуващото.Забавен личностен анализ на всяка зодияДа си кажем истината в очите и да извадим кирливите си ризи на показ. И защо не? Всички знаем къде с…May 10 2019vsyakajena.com

Коментари