4 мита и 4 факта за зодия Рак, които обезателно трябва да знаете. Определено ще се изненадате

0
439

Ракът е емоционално по-силен и по-независим, отколкото си мислиш. Този воден знак се води от емоциите и сърцето си и трудно би се „слял“ със света около себе си. Като управляван от Луната, и имащ своите вътрешни загадки, Ракът страстно обича храната – да я приготвя и, разбира се, да я консумира! Отлично се справя с деца и домашни любимци. Той е амбициозен, креативен, но и пълен с противоречия. Самодостатъчен си е и не зависи от други хора за материалните неща в живота. Опознавайки този сложен зодиакален знак, можеш да си сигурна, че имаш приятел за цял живот. Ето и кои 4 мита и факти за Рака, които дори хората, невярващи в астрологията трябва да знаят:
МИТ 1: РАКЪТ Е ПРЕКАЛЕНО ЧУВСТВИТЕЛЕН И НЕ МОЖЕ ДА ВОДИ СОБСТВЕНИТЕ СИ БИТКИ
Много хора погрешно приемат емоционална страна на тази зодия за признак на слабост… но това е далеч от истината. Ракът е изключително гъвкав и способен да се справи с всякакви ситуации, защото в много отношения това е една от най-издръжливите зодии. Истинската му сила се крие в решителността и нежеланието да се откаже, когато иска нещо. Мотивацията му може да бъде вдъхновяваща и притежава ментална сила, която му позволява да премине почти всякакви трудности. Въпреки чувствителната си природа може да се справи с всяка несгода.

МИТ 2: РАКЪТ Е ТВЪРДЕ НЕСИГУРЕН И СРАМЕЖЛИВ, ЗА ДА СТАНЕ СИЛЕН И УВЕРЕН ЛИДЕР
Постоянството е това, което помага на Рака в кариерата. Той също е интелигентен, чувствителен и интуитивен. Това са причините, поради които има голяма възможност да постигне всеки успех, към който се стреми във всяка кариера, която реши. Този зодиакален знак е добър инвеститор и бизнес партньор и привлича успехи. Знае къде и кога да инвестира в определен бизнес и най-добрите начини да генерира богатство и да го задържи.
МИТ 3: РАКЪТ ОБИЧА ДОМА СИ ПРЕКАЛЕНО И СЕ ЧУВСТВА НЕУДОБНО СРЕД ХОРА
Вярно е, че обича да си е вкъщи, но това не означава, че е отшелник. Що се отнася до приятелството, Ракът с удоволствие би направил нови социални контакти, но е изключително чувствителен към хора, които не са одобрени от най-близките му. Изпълнена с уважение към всички хора, тази зодия обича да опознава непознати хора и да изгражда социални контакти. Повечето от Раците се радват на общуването у дома, в интимна атмосфера, където връзките се задълбочават в позната за тях среда. Те са чудесни домакини и обичат да правят домашни партита.
МИТ 4: РАКЪТ Е СУПЕР ОБСЕБВАЩ И ПРЕКАЛЕНО ПРЕДПАЗЛИВ
Ракът е много романтичен и грижовен. Когато се влюби, е дълбоко. Показва на любимия си пълната сила на чувствата си, което някои могат погрешно да изтълкуват като обсебване. Съвместимостта с половинката на Рака е свързана с емоционална сигурност и доверие. Често се отдръпва, докато не е убеден в чувствата си. Приятелите и семейството са двете най-важни неща за тази зодия, така че може да бъде много предпазлив, но това е заради обичта, която изпитва, а не от нуждата да контролира партньора си.Чудите се дали партньорът ви ще е добър баща? Оказва се, че зодията му го издаваАстрологията малко или много подсказва какви са личностните черти на дадена личност, в това число и …Aug 13 2018vsyakajena.com

ФАКТ 1: РАКЪТ Е СКЛОНЕН ДА АНАЛИЗИРА ПРЕКАЛЕНО ВСЯКА СИТУАЦИЯ
Както стана ясно, Ракът може да бъде много предпазлив и се притеснява и тревожи за почти всичко. За да си гарантира, че решението му ще бъде полезно не само за него, но и близките му, не реагира импулсивно. Когато се сблъска с важно решение, може да „агонизира“ в продължение на часове, дни или дори седмици – внимателно претегляйки положителните и отрицателните му страни. Дори когато решава незначителни въпроси, е склонен да премисля и да се стресира. Ракът е много внимателен и може да премисля прекалено много дори неща като езика на тялото и текстовите съобщения, така че е важно да си възможно най-ясен с него.
ФАКТ 2: РАКЪТ СЕ СТРАХУВА ОТ ОТХВЪРЛЯНЕ ОТ СВОИТЕ БЛИЗКИ И Е СКЛОНЕН КЪМ ПРОМЯНА В НАСТРОЕНИЕТО СИ
Да бъдеш Рак е сложно. Той е известен като най-емоционалната личност на зодиака и не се страхува да го покаже. Дали във връзка, или просто прекарване на времето с приятели, според астрологията, тази зодия обича да споделя любовта. Като знак, свързан със семейството, се интересува от семейните връзки и дома си повече от всяка друга зодия. Сантименталният Рак е склонен да пази семейните спомени непокътнати с години. Повечето представители на тази зодия имат за цел в живота да създадат свое семейство и да се установят. Ракът показва емоциите си открито и когато е разстроен, го заявява – или като се оттегли в черупката си, или като се превъзбуди. Не приемай промяната в настроението му прекалено лично, това е просто начин да се предпази от нараняване.

ФАКТ 3: РАКЪТ ТРУДНО СЕ РАЗКРИВА ПРЕД СВЕТА
Известен е с това, че крие емоциите си особено когато се запознава с някого. Може да развие защитна обвивка в ума си, която да скрие истинските му чувства от външния свят. Страхува се да не бъде наранен, което е и причината да се крие зад тази черупка. Обикновено трудно се доверява и му отнема време, за да се разкрие пред другите. Интуитивен и състрадателен, понякога е невъзможно да го разбереш от рационална гледна точка.
ФАКТ 4: РАКЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ МНОГО ЛОЯЛЕН
Ако имаш приятел Рак, знай, че може да разчиташ на него независимо от проблемите, с които се сблъскваш. Той е изключително лоялен към хората, които са добри с него и има невероятната способност да накара другите да се чувстват обичани и желани. Копнее за вниманието на другите и е най-щастлив, когато има малка група от приятели и семейство. Ракът винаги ще иска да поддържа връзка със старите си приятели и всеки, с който е бил близък. Може да му се довериш и да му разкриеш тайните си, защото той е доверен приятел за цял живот.
Източник: diana.bgВодолеят е много интересна зодия: Ето кои са основните 5 причини той да е идеалният партньорBoдoлeят e нaй-вяpнaтa, гpижoвнa и yмнa oт вcичĸи зoдии. Дa пpoвepим ли? Haй-нeтpaдициoнният зoдиaĸa…Aug 13 2018vsyakajena.com