2019 година наближава с бързи темпове, а за тези 2 зодии тя ще е съдбоносна. Вижте кои са тези, които ще се венчават

0
393

2019 година е много благоприятна за сключване на брак и вземане на сериозни решения в личния живот. За две от зодиите това ще е най-романтичната година в живота им, защото предстои… сватба, пишат от actualno.com.
Рак
Никога не знаеш с какво може да те изненада новата година. За раците е почти сигурно, че това е годината, в която ще сключат брак. Струва ви се малко невъзможно? Нека ви уверим, че невъзможни неща няма. Раците, които са във връзка ще установят за доста кратък период от време и малка трудност, че са наистина един за друг. Любовта е истинска, близостта е голяма и какво по-хубаво от това да си кажат голямото „Да“. За представителите на зодиакалния знак, които нямат половинка, е много вероятно да срещнат такава още в първия месец на новата година. Хубавите неща понякога стават бързо… във вашия случай – също!Дамите от тези 4 зодии за нищо на света няма да дадат втори шанс на бившия сиРазделите са нещо много болезнено. До себе си сме имали човек, който е бил всичко за нас, а сега се …Oct 9 2018vsyakajena.com

Скорпион
Годината на любовта! Такава ще бъде 2019-та за вас. Имате някои колебания, които ще ви разтърсят особено силно още през януари. Заедно с вашата половинка внимателно трябва да обсъдите как си представяте живота занапред. Накрая ще стигнете до извода, че не искате един без друг. Дамите Скорпиони ще се радват на едно изключително идейно предложение за брак, на което никой не би могъл да устои. Нещата в личния ви живот ще започнат да се развиват светкавично бързо. Нищо чудно към края на 2019 г. да имате още по-голяма новина… която ще се появи на бял свят през 2020-та 🙂 Чака ви чудесна година.Вижте кои 3 зодии ще срещнат голяма любов през октомври. Вие сред късметлиите ли сте?За тези 3 зодии октомври ще бъде много романтичен, пишат от iwoman.bg.
Овен
Само до преди няколко се…
Oct 4 2018vsyakajena.com