2019 година е само след няколко дни. Ето и кои 4 зодии ще бъдат най-щастливи през този период

0
387

2018 година бе една от най-наситените със събития години в последно време. За съжаление, не всички от тях бяха добри, но това е животът и ние трябва да се научим да приемаме както подаръците, така и трудностите, защото последните ни учат на много неща, които ни помагат да израстваме и да се променяме към по-добро. Така или иначе, годината вече приключва и всеки от нас отправя поглед към бъдещето, което е само на дни от нас. Всеки, дори и да не си го признава, има някакви очаквания към новата година, някакви цели, желания и мечти, които се надява да се изпълнят. Имаме и страхове: от неприятности, болести, неуспех…Важното е обаче да не им позволяваме да завладеят съзнанието ни и да ни попречат да направим това, което искаме. И така, днес ще си поговорим за 4 зодии, които ще бъдат най-щастливи през предстоящата 2019 година.
1. Козирог
Предстоящата година ще бъде може би най-успешната за Козирога, особено в сравнение с последните няколко години. Всички Козирози ще бъдат облагодетелствани, ще се чувстват много самоуверени в уменията си и ще получат заслужено възнаграждение за труда си. В любовта ще има някои трудности, но ако Козирозите успеят да се заинатят така, както само те го могат, ще успеят да ги преодолеят и ще се радват на щастлива връзка.Понякога направо ни вбесяват! Ето кои 5 зодии са сред най-нахалните в зодиакаВ света има различни хора и именно в това се крие красотата на общуването с хората. Когато се запозн…Dec 22 2018vsyakajena.com

2. Скорпион
Скорпионите ще намерят нова страст в живота си. Те ще бъдат изпълнени с енергия и готови за приключения. Желанието им и енергията им ще им донесат много позитиви както в личен, така и в професионален план. По отношение на любовта, лятото ще бъде много бурно за Скорпионите. Те ще имат изключително силни позитивни емоции, които ще ги заредят за втората половина от годината.
3. Дева
Годината ще бъде изключително благоприятна за Девите. Те ще могат да постигнат всичко, което си поставят за цел и то с не особено много усилия. Важно е обаче да не пропускат появяващите се възможности, за да могат да разгърнат потенциала си напълно. Що се отнася до любовта, началото на годината е най-подходящото време за започване на нещо ново.
4. Близнаци
Предстоящата година ще бъде изпълнена с много събития, които ще доведат до големи промени в живота на Близнаците. Това, за което трябва да внимават е да не позволяват на миналото им да се намесва в решенията, които взимат в настоящето. По отношение на любовта, на Близнаците им предстоят безоблачни дни във взаимоотношенията им с партньора им, на които ще могат да се наслаждават през цялата година.
Яна ВОЙНОВА2019-та е годината на Земния глиган. Ето какво очаква всяка зодия в този интензивен периодНастоящата година бе годината на Земното куче, докато предстоящата 2019 година е тази на Земния глиг…Dec 28 2018vsyakajena.com