2019 година вече чука на вратата, а за тези 3 зодии ще има сватба! Ето кои са хората, които ще минат под венчилото

0
389

Намираме се в последния месец от 2018 година. С наближаването на най-светлия празник Коледа, всеки от нас полека-лека започва да мисли за предстоящата година и за това, което тя ни е приготвила. Повечето от нас именно през декември си правят равносметка за изминалата година и за целите, които са успели да постигнат и тези, които не са били успешни. И често си поставяме нови цели за новата година. Това е вид самомотивиране, което за повечето хора е изключително продуктивно. Днес обаче ще ви представим кои са трите зодии, за които 2019 година ще бъде повече от запомняща се, защото ще им предстои едно от най-важните събития в живота – сватбата. И така, ето и кои са щастливците, които ще чуят призива: „Горчиво“!
1. Телец
Макар Телците да са с опак характер и да са изключително упорити и инатливи, когато се влюбят, те стават много примерни и съсредоточени в щастието на половинката си. Когато намерят човек, който може да се справи с техния сложен характер, те правят всичко за него. И в момента те могат да очакват настъпването на това щастливо събитие, което ще покаже, че за всеки влак си има пътници.Ето какво ни очаква след като Слънцето навлезе в Стрелец! Вижте какво ще се промени за всяка от зодиитеОт 22-ри ноември Слънцето е навлязло в Стрелец и преминаването му през този знак ще продължи до 21-в…Dec 2 2018vsyakajena.com

2. Близнаци
Близнаците имат много положителни качества, които любовта успява да изведе на още по-преден план. В същото време, летейки на нейните криле, те стават по-разсеяни, но в никакъв случай това не значи, че не знаят какви са им задълженията. А в момента Близнаците, които са в щастлива връзка, ги очаква още едно прекрасно събитие – годеж, което ще ги накара да гледат на света през изцяло розови очила.
3. Лъв
Влюбените Лъвове се чувстват добре в компанията на партньора си и винаги са на негова страна. Те са самопожертвователни, когато усетят, че са с правилния човек. И партньорът им е щастливец, ако наистина е спечелил доверието и сърцето им. Затова и годежът е следващата логична стъпка, която ги очаква през идната 2019 година, а защо не и самата сватба?
Яна ВОЙНОВАКакво вино трябва да пият отделните зодии?Чували сме за диета според кръвната група, но ето, че попаднахме и на вино според зодията. Определен…Dec 1 2018vsyakajena.com