Ясно е как разваляме отношенията си според зодията

0
822
разваляме

На всеки му се е случвало дадени отношения да се прекратят или да се променят, без на пръв поглед да има причина за това. Днес ще ви представим как разваляме отношенията си със собственото си поведение, понякога без дори да се усетим, тъй като става въпрос за навиците и привичките ни.

Овен
Овенът трудно изразява чувствата си, пишат от lifezone.bg. Вярва, че ако не каже нищо за проблемите, с които се сблъсква в една връзка, това ще му бъде от полза. Той обаче трябва да разбере, че нищо в живота няма да се реши от само себе си. Ако връзката е трудна, не забравяйте да обсъдите всичко с партньора си. Избраният от вас не е психоаналитик и не може сам да определи причината за вашите негативни емоции.

Телец
Телецът чувства конкуренция дори във връзката си. Дали това са малки прояви на любов или грандиозни романтични жестове – всичко се брои. Трябва да разберете, че не е необходимо да следите колко и какво сте направили един за друг. Вие не сте конкуренти, а партньори.

Близнаци
Близнаците са твърде нестабилни, за да се приемат на сериозно. Те се ангажират с цялата си искреност, но не могат да се придържат към нея. Най-лошото е, че измислят извинения, за да се уверят, че постъпват правилно. Партньорът на Близнаците може да се умори от празните им обещания и може да загуби доверието в тях завинаги.

Рак
Ракът приема твърде сериозно връзката си. Той бързо се привързва и става досаден. Въпреки че е обичлив и грижовен, манията му определено задушава. Трябва да осъзнаете, че вие и вашият партньор сте отделни личности и за да се обичате, не е нужно ВИНАГИ да сте заедно. Дайте на избраника си малко свобода, в противен случай може да го загубите.

Лъв
Вие също обичате да контролирате всичко и всички. Но това е нездравословно отношение към една романтична връзка, в която и двамата партньори трябва да са равни. Не мислете, че знаете кое е най-доброто за половинката ви и не се опитвайте да контролирате живота му. Считайте го за равен и се отнасяйте подобаващо.

Дева
За Девата не е лесно да се справи с ревността си. Тя прави от „мухата слон“ и това може да съсипе отношенията. Трябва да разберете, че не трябва да поставяте под съмнение всяка стъпка на партньора си, само защото душата ви не е в хармония. Трябва да преодолеете своята несигурност и да работите върху отношенията си с вашия избраник.

Везни
Трябва да осъзнаете, че ако някой не е толкова организиран или спретнат като вас, това не означава, че той се нуждае от „корекция“. Трябва да позволите на хората да бъдат себе си и да бъдат несъвършени, защото вие самите не сте идеални. Опитайте се да работите върху себе си, а не върху партньора си.

Скорпион
Скорпионът не проявява толерантност, когато нещата се объркат. Той избухва, когато очакванията му не се оправдаят. Трябва да разберете, че не се срещате с машина. Вашият партньор е човек със слабости и добродетели. Опитайте се да бъдете по-разбиращи и търпеливи, ако искате връзката ви да процъфтява.

Стрелец
Стрелецът страда по своя лична инициатива, а не по вина на някой друг. Той има ниско самочувствие, което пречи на живота му. Чувства, че не достига стандарта в този или онзи бизнес или сфера и това го прави негативен във всичко. Трябва да се научите да цените себе си и да не се отказвате от трудностите. Само тогава можете да бъдете достойни за партньора си.

Козирог
Козирогът е склонен да поема непоносима тежест от задължения. Той е толкова свикнал да бъде свой собствен шеф, че забравя да бъде отворен в отношенията. Трябва да му се доверите достатъчно, за да го оставите да разбие стените ви и да ви опознае истинското ви Аз.

Водолей
Водолеят не знае как да се грижи за себе си. Вярва, че става по-добър до партньора си и му позволява да прави каквото си поиска, но всъщност лесно се влияе. Не трябва да приемате това, което ви прави нещастни. Научете се да слушате вътрешния си глас и забелязвайте проблеми в отношенията. Потискането на емоциите не е гаранция за здрави отношения.

Риби
Рибите са творчески натури с склонност към драмата. Това може да ги накара да нахлуят в личния живот на партньора. Трябва да спрете да оставяте мислите ви да ви унищожават отвътре и да започнете да уважавате личното си пространство и живота на партньора си.

Вижте още:Това са най-наивните зодииАстрологията е наука, в която не всеки вярва. Истината е обаче, че дори и да сме скептично настроени…Jul 18 2020vsyakajena.comМъжете от 3 зодии са кошмар за женитеМъжете и жените от един и същи зодиакален знак имат прилики, но в същото време имат и съществени раз…Jul 16 2020vsyakajena.com