Чудите се какво да четете? Вижте каква литература ви подхожда спрямо астралния знак

0
620

Всяка зодия има особености, които я различават от останалите. Някои се отнасят към живота по-бурно и емоционално, а други са по-спокойни и логични. Отношението към предпочитаната литература не прави изключение. Всяка зодия има определен жанр, който ще я заинтригува най-много и ще й достави най-голямо удоволствие. Нека видим какво трябва да чете всеки човек спрямо звездния си знак.

1. Овен

Представителите от Овен са силни и борбени личности. Те обичат да налагат мнението си и да ръководят положение. Точно затова книгите, които четат трябва да бъдат с внушителни герои и бляскав сюжет. Толстой и други руски класици са перфектен избор!

2. Телец

Телците са хора, които обичат да си доставят удоволствие. Никога не пренебрегват желанията си, независимо от какво естество са. Подходящи автори за тях са Балзак, Зола и Джек Лондон.

3. Близнаци

Близнаците са непостоянни и често сменят мнението си. Не може да задържите вниманието им за дълго време, затова не очаквайте да четат книги над 700 страница.
Въпреки това приключенските романи пасват точно на енергичната им личност.Най-добрите качества на царицата на зодиака – зодия Лъв.Знаем си ги лъвовете – царете на зодиака, от чието самочувствие и себеуважение можем само да се поуч…Aug 13 2017vsyakajena.com

4. Рак

Представителите на рак са мечтатели по природа. Добротата е заложена в техните гени. Това не означава, че ще омекнат от някоя романтична книга. Подходящият избор за тях е по-скоро нещо въздействащо и разтърсващо като Достоевски или Виктор Юго.

5. Лъв

Лъвовете за пореден път показват своето превъзходство. Обичат лукса и романтиката. Перфектната литература за тях ще бъде нещо от най-бляскавата епоха. Ще се насладят на произведенията на Александър Дюма.

6. Дева

Знаем си ги Девите – педанти и маниаци по отношение на чистотата. Това запълва голяма част от времето им и за тях е непосилна задача да се справят с дебелите книги. Сладка романтична история е перфектното развлечение за всяка една Дева.

7. Везни

Везните обичат всяко нещо да бъде точно и прецизно. Любители са на фактите и реалните събития. Най-доброто четиво за тях ще бъдат историческите книги и биографичните истории на известни личности.

8. Скорпион

Скорпионите са сложни и противоречиви личност. Трудно те самите се разбират, пък какво остава за останалите. Авторите, които ще привлекат вниманието им са Шекспир и малко по-напред във времето Херман Хесе и Умберто Еко.

9. Стрелец

Хората Стрелци обичат спорта и рядко имат време за книги. Но когато имат определено биха заложили на биографии и исторически разкази.

10. Козирог

Представителите на Козирог са скрити мечтатели и обичат да са първи навсякъде. Затова книги за личностно развитие и самоусъвършенстване са идеален избор, а също и исторически романи.

11. Водолей

Водолеите винаги са по-напред по отношение на мисленето. Въпреки това не обичат да четат книги за бъдещото. Подходящ избор за тях е фантастиката. По този начин ще се пренесат в непознати води и ще се сблъскат с нови приключения.За тях също подходящо би бил Карлос Кастанеда, мистичен и загадъчен.

12. Риби

Рибите са спокойни и хармонични личности, те много добре улавят настроенията на другите. Романите не са им по вкуса. Обичат да четат литература, която ще им помогне да разберат света и взаимовръзките между хората – психология, философия, както и чисти научни трудове.

А вие открихте ли вашия жанр?Приказка с щастлив край, който се оказва ново начало – запознайте се с историята на Саманта Веран и „Семейство по френски“Историята на Саманта Веран е като приказка с щастлив край. Край, който обаче се оказва ново начало. …Aug 20 2017vsyakajena.com