Чудите се дали партньорът ви ще е добър баща? Оказва се, че зодията му го издава

0
342

Астрологията малко или много подсказва какви са личностните черти на дадена личност, в това число и какъв родител ще бъде. Ето защо всеки мъж по различен начин реагира на бащинството и зодиакалният му знак до голяма степен определя отношението му към родителството. Ако се чудите мъжът до вас какъв баща ще бъде и какъв ще е подходът му към децата ви, може да разберете от неговата зодия:
ОВЕН
Мъжът Овен е баща, който може да посвети много време на своето дете. Той с удоволствие се впуска в приключенията с тях. Старае се да бъде с децата си честен, взискателен, открит, но му е трудно да отказва нещо на своя наследник. Едно обаче е сигурно – с него никога няма да им е скучно.
ТЕЛЕЦ
Този баща е последовател на твърдите ценности и държи много на семейството си. Той е изключително изпълнителен и грижовен мъж, на когото винаги може да се разчита. Защото той е надежден като скала. Той е отзивчив, добър и чувствителен, но понякога е повече твърд, отколкото трябва.
БЛИЗНАЦИ
Докато Телецът понякога може да бъде твърде строг, това не може да се очаква от мъжът Близнаци. Той е прекалено безгрижен и дори наивен, обича да е с децата си и да им дава свобода. Понякога прекалена и се случва да загуби контрола си над тях. Той обаче ще развие у детето бързо мислене и съобразителност.
РАК
Мъжете Раци са идеалните бащи. Те са грижовни и спокойни с децата си. Лесно намират пътя към емоционалността на детето и общуват лесно. Няма да се престараят във възпитанието, но по лесен начин ще намерят пътя да му обяснят кое е правилно и кое не. Изграждат дълбока връзка с наследника си, която продължава дълги години.
ЛЪВ
Бащите от тази зодия са идеални за децата си, когато става дума за игри. Те обаче приемат ролята си на родител много сериозно и често налагат авторитет над детето си. Това може да се отрази на психиката на малкия човек. Лъвът трудно разбира нюансите на възпитанието и деликатните моменти в детската психика и е способен да изпадне в крайност.
ДЕВА
Те са изключително грижовни и всеотдайни към децата си. Но не бързат със създаването на семейство. Понякога обаче са много по-критични и взискателни, отколкото трябва. Работохолици са и искат да осигурят всичко на детето си. Не е особено нежен към хлапетата, но с удоволствие ще се включи в грижата и възпитанието им.Водолеят е много интересна зодия: Ето кои са основните 5 причини той да е идеалният партньорBoдoлeят e нaй-вяpнaтa, гpижoвнa и yмнa oт вcичĸи зoдии. Дa пpoвepим ли? Haй-нeтpaдициoнният зoдиaĸa…Aug 13 2018vsyakajena.com

ВЕЗНИ
Бащата Везни е страхотен родител. Той е повече като приятел за своите деца, но успява да ги възпитава строго. Състрадателен и разбиращ е към нуждите им и се опитва да извади най-добрите качества от тях. Старае се да им даде всестранно образование, дава им свобода за творчество и действие.
СКОРПИОН
Скорпионите обичат да са лидери и да налагат своето мнение на децата си. Иска те да му се подчиняват. Но това е до време. В един момент наследниците му ще се разбунтуват. Дълбоко в душата си Скорпионът е много привързан към тях и понякога това може да предизвика ревност у майката.
СТРЕЛЕЦ
Отговорността не е за бащите Стрелци. Ролята на баща за тях е нещо доста сложно и неразбираемо задължение за тях. Обичат да се занимават с децата си, докато самите те не започнат да изискват по-специално внимание от него. Грижите и системния труд не са за тях. Предпочитат да се включват в игрите.
КОЗИРОГ
Много важен момент е дали Козирогът е готов да стане баща. Ако то е създадено с желание, той ще се представи блестящо. В противен случай, непрекъснато ще изразява претенциите си към него. Козирозите са разумни и изключително отговорни бащи. Те са фокусирани върху възпитанието на децата си и обичат да се занимават с тях, като им дават различни задачи.
ВОДОЛЕЙ
Възможно е бащите Водолеи да са хладни в отношенията си с децата. Но това е техният стил на поведение. Но не се залъгвайте. Те обичат децата си, но не обичат да го афишират. Едновременно с това ще бъдат страхотни приятел с тях. На моменти обаче, хлапетата ще имат затруднения, защото те са емоционални, докато бащите им ще са водени от логиката.
РИБИ
Бащата Риби може да се каже, че е страхотен другар за своите деца. Той ще се опита да направи живота им по-удобен и сигурен. Рядко ще им се ядосва и ще им се кара. Не очаквайте да възпитава строго наследниците си. Той ще ги остави те сами да се учат от грешките си. За сметка на това пък, този баща ще разбере какво става в душата на детето и ще ги глези много.
Източник: diana.bgКажи ми коя зодия си, за да ти кажа кой те обича най-силно. Вижте дали сте срещнали голямата любовВсички знаем, че подредбата на звездите оказва влияние върху живота ни, а зодиакалният ни знак може …Aug 1 2018vsyakajena.com