Най-добрите качества на царицата на зодиака – зодия Лъв.

0
1531

Знаем си ги лъвовете – царете на зодиака, от чието самочувствие и себеуважение можем само да се поучим. В момента сме в разгара на тяхната зодия, затова ще ви представим няколко техни положителни качества, от които да вземем добър пример.
Достойнство
Представителите на тази зодия дълбоко уважават себе си и не допускат да стават за посмешище. Когато се заемат с нещо, те държат да го свършат навреме и качествено, защото в противен случай това би било подигравка с тях самите – нещо, което в никакъв случай не биха позволили.
Щедрост
Кралската кръв им личи.Класацията на най-богатите зодии като се започне от „най-бедни“ към „най-богати“Каквото и да си говорим, парите са важна част от нашето общество. Да, те не бива да бъдат самоцел, н…Sep 11 2017vsyakajena.com

Ако постигнат успех, което в техния случай неминуемо се случва, те държат да го отпразнуват подобаващо. Обожават скъпи подаръци – както да правят, така и да получават. Радват се на живота и грабят от него с пълни шепи.
Невинност
Представителите на зодия лъв са знаят как да запазят детското в себе си. Донякъде може да се каже, че проявяват детски инат и упоритост, които обаче им помагат да не се отказват и да постигат целите си. А най-важното е, че винаги са водени от чисти и невинни помисли.
Упоритост
Това със сигурност са едни от най-целеустремените хора, които се конкурират единствено с козирога, който също не им отстъпва по амбиция. Разликата обаче е, че лъвовете обожават вниманието и непрекъснато се стремят да се доказват пред останалите, за което постоянно им е необходима нова цел, която да преследват. И понеже за тях провалът е забранена дума, обикновено успяват с всичко, с което се захванат.
Комуникативност
Като едни истински крале, лъвовете обожават да бъдат в центъра на събитията. Отива им да са душата на компанията и напълно се възползват от това свое качество. За тях най-доброто забавление е това, в което са обградени от много хора, всички от които им се възхищават. Не ни разбирайте погрешно обаче: макар че са нарцисисти, лъвовете не проявяват неоправдано голямо его. Те са съвсем наясно, че заслужават всяка една секунда от чуждото внимание, защото една от мисиите им в живота е да се грижат за останалите – дали това означава да ги забавляват, или да им помагат, няма значение, защото те са винаги насреща.Чудите се какво да четете? Вижте каква литература ви подхожда спрямо астралния знакВсяка зодия има особености, които я различават от останалите. Някои се отнасят към живота по-бурно и…Sep 9 2017vsyakajena.com